Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαBlends: Η μαγεία των Χριστουγέννων στην Αθηναϊκή εστίαση – Το πρόγραμμα των εορτών
Χριστούγεννα στην Αθήνα

Blends: Η μαγεία των Χριστουγέννων στην Αθηναϊκή εστίαση – Το πρόγραμμα των εορτών

Blends_festive

Το 2023 θα βρει όλους με τον καλύτερο τρόπο, υπό τη μουσική του Vox The Acapella Group και το εορταστικό κλίμα θα κρατήσει μέχρι και τις 6/1 με performances από την Eva Presley και την KIANNA

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και ο Δήμος Αθηναίων έχει φροντίσει να στολίσει την πόλη και να «τρέξει» εκδηλώσεις, ώστε να αναπτύξει τον τουρισμό στην πρωτεύουσα. Μεταξύ άλλων – Αθηναίοι και τουρίστες – μπορούν να επισκεφτούν και την εστίαση της πρωτεύουσας και να απολαύσει «τη μαγεία των Χριστουγέννων».

Για όσους θα βρίσκονται στα νότια προάστια, το Blends all day bar-restaurant είναι ένας αγαπημένος all day προορισμός, που φέτος έχει φροντίσει να προσφέρει εμπειρία στους επισκέπτες του, μέσα από τον προσεγμένο στολισμό, την εορταστική ατμόσφαιρα, τις κατάλληλες μουσικές επιλογές μέχρι τα ευφάνταστα γιορτινά πιάτα και ποτά. Το εορταστικό πνεύμα θα είναι διάχυτο καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και υπόσχεται δύο μοναδικά Ρεβεγιόν την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά και καθημερινές εκπλήξεις με live music performances που θα κάνουν αυτές τις γιορτές αξέχαστες.

Ο Chef του Blends, Κωνσταντίνος Λώλας έχει ετοιμάσει για εσάς άκρως εορταστικά μενού που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψει ξεχωριστές γευστικές επιλογές, πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων με Χριστουγεννιάτικες πινελιές  και όλα αυτά φυσικά συνοδευόμενα από μια πλούσια λίστα εκλεκτών κρασιών.

Το πρόγραμμα της εορταστικής περιόδου θα ανοίξουν στις 15/12 η KIANNA, το νέο ανερχόμενο αστέρι της ελληνικής pop μουσικής σκηνής, μαζί με τον Tom Giannakopoulos στο σαξόφωνο, τους οποίους το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει και την αμέσως επόμενη ημέρα στις 16/12 καθώς και στις 23/12.

Στις 21 και 22 Δεκεμβρίου η Eva Presley υπόσχεται να σας μαγέψει με τους ήχους τους ηλεκτρονικού βιολιού. Παραμονή Χριστουγέννων όσοι βρεθούν στο Blends θα ζήσουν ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν με μοναδικά shows από το Secret Cabaret και The X-Mas Magician, ενώ ο dj Mike Danalis θα απογειώσει την διάθεση με ένα άκρως εορταστικό dj set.

Ανήμερα των Χριστουγέννων οι VOX The Acapella Group θα μαγέψουν δημιουργώντας μουσική μόνο με τη φωνή τους. Στις 26 αλλά και στις 29/12 η μαγική φωνή της KIANNA θα ταξιδέψει το κοινό. Στις 27/12 έρχεται για ακόμη μία βραδιά στο Blends η Eva Presley και στις 28/12 ο σαξοφωνίστας Tom Giannakopoulos. Προς το τέλος της χρονιάς ο Tom Giannakopoulos και η KIANNA θα ενώσουν για ακόμη μία φορά τα ταλέντα τους για να συναρπάσουν το κοινό.

Το 2023 θα βρει όλους με τον καλύτερο τρόπο, υπό τη μουσική του Vox The Acapella Group και το εορταστικό κλίμα θα κρατήσει μέχρι και τις 6/1 με performances από την Eva Presley και την KIANNA.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024