Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΜαροκινό φεστιβάλ γεύσεων στο Inter-Continental

Μαροκινό φεστιβάλ γεύσεων στο Inter-Continental

«Μαροκινό Φεστιβάλ Γεύσεων» διοργανώνει το Athenaeum Inter-Continental σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Βασιλείου του Μαρόκο στην Αθήνα, την αεροπορική εταιρία Royal Air Maroc και το ξενοδοχείο Amadill Beach στο […]

«Μαροκινό Φεστιβάλ<.> Γεύσεων» διοργανώνει το Athenaeum Inter-Continental<.> σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Βασιλείου του Μαρόκο στην Αθήνα, την αεροπορική εταιρία Royal Air Maroc και το ξενοδοχείο Amadill Beach στο Agadir.
Το φεστιβάλ ξεκινάει τη λειτουργία του από σήμερα το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι και τις 18 Μαΐου.
Στο εστιατόριο Pergola από τις 19:30 έως τις 23:00 θα υπάρχει μπουφές όπου θα εναλλάσσονται καθημερινά μαροκινά εδέσματα δίνοντας έτσι την ευκαιρία για μία εκτενή εξερεύνηση της μαροκινής κουζίνας.
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, στο λόμπι του ξενοδοχείου θα βρίσκεται μία παραδοσιακή μαροκινή σκηνή όπου οι ένοικοί της θα σερβίρουν καθημερινά σε όλους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου τσάι μέντας, το εθνικό ποτό του Μαρόκο.
Επίσης, το φεστιβάλ γεύσεων εμπλουτίζεται με δείγματα από την τέχνη, τον πολιτισμό, τη μουσική και τους χορούς του Βασιλείου του Μαρόκο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024