Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομία«Πράσινο φως» για το fusion cooking event του Miraggio Thermal Spa Resort
Γαστρονομία

«Πράσινο φως» για το fusion cooking event του Miraggio Thermal Spa Resort

Η Ελλάδα και η Ιαπωνία με τους κορυφαίους αντιπροσώπους τους δίνουν στις 09 Ιουνίου, ένα ρεσιτάλ innovative fusion κουζίνας στο Miraggio Thermal Spa Resort, στο Παλιούρι, Χαλκιδικής.

Από τη μια μεριά η διεθνώς αναγνωρισμένη Fumiko Kono (chef consultant for Japan Airlines, food producer, Journalist & Culinary creator) επίσημη Ambassador of Taste for the Global Gastronomy® 2023 με περγαμηνές στον χώρο της διεθνούς γαστρονομίας και βιβλιογραφία, μεταφέρει την αυθεντικότητα και το μοναδικό της στυλ με fusion γαλλικές και ιαπωνικές προσεγγίσεις υψηλής γαστρονομίας.

Από την άλλη, ο διακεκριμένος Chef Λευτέρης Σουλτάτος μαζί με τον Executive Chef, Ζαχαρία Κοπρίδη, προσυπογράφουν τις  γεύσεις με την ξεχωριστή τους ματιά, μεταφέροντας την αυθεντική ελληνική σύγχρονη γαστρονομία στο πιάτο.

Οι Chef θα ταξιδέψουν τους επισκέπτες μέσα από ένα μενού 8 πιάτων στο εστιατόριο Toroneo.

Θα υπάρχει επιπλέον και η επιλογή Pairing, η δυνατότητα δηλαδή να συνδυάσει κάποιος τα πιάτα των Chef με το κατάλληλο κάθε φορά ποτήρι κρασιού επιτυγχάνοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή απόλαυση.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023