Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΣυνεχίζεται αναβαθμισμένο το πρόγραμμα `Ελληνικός Μήνας στους Γερμανικούς Σιδηροδρόμους`

Συνεχίζεται αναβαθμισμένο το πρόγραμμα `Ελληνικός Μήνας στους Γερμανικούς Σιδηροδρόμους`

Αναβαθμισμένο από πλευράς μεθόδων προβολής του τουρισμού και της γαστρονομίας της χώρας μας, θα είναι το πρόγραμμα του `Ελληνικού Μήνα στους Γερμανικούς Σιδηροδρόμους` που θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο του 2004

Αναβαθμισμένο από πλευράς μεθόδων προβολής του τουρισμού και της γαστρονομίας της χώρας μας, θα είναι το πρόγραμμα<...> του `Ελληνικού Μήνα στους Γερμανικούς Σιδηροδρόμους` που θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο του 2004. Φορέας διοργάνωσης είναι και πάλι η εταιρία “Martakis Tourism Consultants” σε συνεργασία με την εταιρία “Bie Bahn” των Γερμανικών Σιδηροδρόμων και τη θυγατρική της για τη διαφήμιση “Deutsche Eisebahn Reklame”.

Όπως είναι γνωστό, στη διάρκεια του `Ελληνικού Μήνα`, σερβίρονται στα εστιατόρια των τρένων και στα “μπιστρό” ελληνικά φαγητά και ποτά και προβάλλονται προορισμοί διακοπών της χώρας μας. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να προβληθούν στις υπερταχείες αμαξοστοιχίες και στους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Φραγκφούρτης και του Μονάχου. Παράλληλα, οι τουριστικές επιχειρήσεις και περιοχές θα προβληθούν στο Βερολίνο στη διάρκεια της ITB, ενώ οι εταιρίες ποτών στη διάρκεια της κλαδικής έκθεσης Prowein στο Nτίσελντορφ. Κάθε τουριστική περιοχή έχει επίσης τη δυνατότητα να προτείνει μια αντιπροσωπευτική συνταγή ώστε, εφόσον επιλεγεί, να συμπεριληφθεί στο μενού. Η τελική επιλογή των φαγητών υπολογίζεται να γίνει το Νοέμβριο από επιτροπή των συνδιοργανωτών στη Φραγκφούρτη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024
05/04/2024