Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΣυνεργασία Πεντελικόν με Πύργο Πετρέζα

Συνεργασία Πεντελικόν με Πύργο Πετρέζα

Νέα αποκλειστική συνεργασία ξεκίνησε το Catering Πεντελικόν με τον Πύργο Πετρέζα στην περιοχή των Σπάτων. Ένα νέο κτήμα που δημιουργήθηκε στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής για να εκπληρώσει τα όνειρα […]

Νέα αποκλειστική συνεργασία ξεκίνησε το Catering Πεντελικόν με τον Πύργο Πετρέζα<...> στην περιοχή των Σπάτων.

Ένα νέο κτήμα που δημιουργήθηκε στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής για να εκπληρώσει τα όνειρα κάθε ενδιαφερομένου. Ο απέραντος καταπράσινος ενιαίος κήπος του 1.800τ.μ και ο υπέροχος πέτρινος πύργος που εκτίνεται σε 1.100 τ.μ είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν το cocktail party σας, την δεξίωση του γάμου ή της βάφτισης σας, το εταιρικό σας party, συνέδριο ή σεμινάριο,

αλλά και οποιαδήποτε μορφή εκδήλωσης σας ενδιαφέρει. Το όνομα Πεντελικόν κατέχει –χρόνια τώρα- ιστορία και φήμη στο χώρο της υψηλής φιλοξενίας και διοργάνωσης των πιο επιτυχημένων εκδηλώσεων. Η εμπειρία, η συνεχής ενημέρωση, αλλά και το μεράκι του έμπειρου προσωπικού επισφραγίζει την τελειότητα και την επιτυχία.

Η δημιουργική κουζίνα, που περιλαμβάνει τα πιο φρέσκα υψηλής ποιότητας υλικά, συνδυάζεται ευρηματικά με την εμπνευσμένη παρουσίαση των πιάτων και τη φινέτσα της «art de la table» Πεντελικόν. Ένα ολόκληρο επιτελείο από εξειδικευμένους ανθρώπους συζητά μαζί σας και φροντίζει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για την άψογη οργάνωση της βραδιάς. Αφεθείτε λοιπόν, στην πείρα μας και η μοναδικότητα της εκδήλωσης σας είναι σίγουρη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024