Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαTο ‘Peloponnese Food Stories’ φτάνει στο λιμάνι του Τολού
Γαστρονομία

Tο ‘Peloponnese Food Stories’ φτάνει στο λιμάνι του Τολού

Το βιωματικό αφήγημα του ‘Peloponnese Food Stories’ εντάσσεται σε μία σειρά δράσεων για την ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου της κάθε περιοχής.

Αποβίβαση στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο λιμάνι του Τολού, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, το “Peloponnese Food Stories – Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού“, συνεχίζοντας το ιδιαιτέρως επιτυχημένο γαστρονομικό του “δρομολόγιο”, μετά τις στάσεις στην Αρεόπολη Λακωνίας, στην Κορώνη Μεσσηνίας και στο Παράλιο Άστρος Αρκαδίας.

Οι δραστηριότητες του 1ου Γαστρονομικού Φεστιβάλ θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα και θα περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- έκθεση τοπικών προϊόντων, μαγειρικές επιδείξεις, γευσιγνωσία και βιωματικές δραστηριότητες για παιδιά.

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Ναυπλιέων, το Επιμελητήριο Αργολίδας, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου, με την υποστήριξη των Ενώσεων Ξενοδόχων Ναυπλίου και Ξενοδόχων Άργους – Μυκηνών.

Το βιωματικό αφήγημα του “Peloponnese Food Stories”, το οποίο εντάσσεται σε μία σειρά δράσεων για την ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου της κάθε περιοχής, έχει αφήσει έντονο το αποτύπωμά του στη πρώτη του φετινή εκδοχή, θέτοντας σε πρώτο πλάνο την ιστορία, τη μαγειρική, τα τοπικά προϊόντα, τη λαογραφία, τον πολιτισμό και τον οικοτουρισμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023