Τελευταία νέα
HomeΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Accor συστήνει το HERA, ένα νέο πρόγραμμα επιβράβευσης για ταξιδιωτικούς συμβούλους
Φιλοξενία

Η Accor συστήνει το HERA, ένα νέο πρόγραμμα επιβράβευσης για ταξιδιωτικούς συμβούλους

HERA

Η Accor λανσάρει το HERA, ένα νέο πρόγραμμα αφοσίωσης για ταξιδιωτικούς συμβούλους, προσφέροντας προνόμια, εκπαίδευση και ψηφιακά εργαλεία.

Η Accor ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη του HERA, Accor Travel Advisor Program – ενός νέου διεθνούς προγράμματος αφοσίωσης και ανταμοιβών αποκλειστικά για ταξιδιωτικούς συμβούλους. Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει περισσότερα brands, παροχές και δυνατότητες, καθώς και μια βελτιωμένη ψηφιακή εμπειρία με εύκολα και αποτελεσματικά διαδικτυακά εργαλεία για κρατήσεις, tracking και έλεγχο κάθε δραστηριότητας. Άλλα βασικά χαρακτηριστικά του HERA περιλαμβάνουν ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς πόρους για τα luxury και luxury lifestyle brands και τα ξενοδοχεία της Accor που συμμετέχουν – συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εντάσσονται στην παγκόσμια συλλογή της Ennismore. Το νέο πρόγραμμα επιβραβεύει τους ταξιδιωτικούς συμβούλους κρατήσεων, ενώ τούς επιτρέπει να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, τις επιδόσεις και την ικανοποίηση των πελατών τους.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το HERA, ένα ανταγωνιστικό και διαφοροποιημένο πρόγραμμα που προσφέρει μοναδικές δυνατότητες, εξατομικευμένη προσέγγιση και τα προνόμια που χρειάζεται και θέλει η κοινότητα των ταξιδιωτικών συμβούλων”, δήλωσε ο Pascal Visintainer, Senior Vice President Global Sales, Luxury & Lifestyle, Accor. “Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε την αφοσίωση στους κορυφαίους επαγγελματίες ταξιδίων, εξοπλίζοντάς τους με όλους τους πόρους που χρειάζονται για να δημιουργήσουν απρόσκοπτα ταξιδιωτικές εμπειρίες πολυτελείας για τους πελάτες τους και παρέχοντάς τους πολύτιμους πόντους επιβράβευσης για να τους χρησιμοποιούν ελεύθερα οποιαδήποτε στιγμή. Με εύχρηστα εργαλεία για τον προγραμματισμό ταξιδιών, ένα αποτελεσματικό σύστημα κρατήσεων και άφθονα προνόμια, είμαστε βέβαιοι ότι το HERA, και επομένως τα συμμετέχοντα ξενοδοχεία στο τμήμα Luxury & Lifestyle της Accor, θα είναι η κορυφαία επιλογή ταξιδιωτικών συμβούλων σε όλο τον κόσμο”.

Το HERA αντικαθιστά το Famous Agents

Το HERA ενισχύει την ικανότητα της Accor στην υποστήριξη και την αναγνώριση των ταξιδιωτικών πρακτόρων και αντικαθιστά το προηγούμενο πρόγραμμα του Ομίλου, Famous Agents, με όλα τα προηγούμενα δεδομένα ταξιδιωτικών συμβούλων, το ιστορικό και τους πόντους επιβράβευσης να έχουν μεταφερθεί απρόσκοπτα στη νέα πλατφόρμα. Χρησιμοποιώντας το εξατομικευμένο HERA member ID, οι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι θα κερδίζουν πόντους επιβράβευσης με κάθε διανυκτέρευση. Οι πόντοι επιβράβευσης είναι εύκολο να συγκεντρωθούν σε ένα μεγάλο εύρος καναλιών κρατήσεων – όλα τα κανάλια κρατήσεων Accor, GDS και απευθείας κρατήσεις στα ξενοδοχεία- με τη δραστηριότητα και το ιστορικό κάθε συμβούλου να αποτυπώνεται στην ενότητα My Points/My Bookings στην ιστοσελίδα του HERA. Οι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι μπορούν να εξαργυρώνουν τους πόντους τους όλο το χρόνο, για δικές τους ταξιδιωτικές κρατήσεις ή για αγορές μέσω ενός αποκλειστικού διαδικτυακού εμπορικού κέντρου.

Μερικά από τα αποκλειστικά προνόμια του HERA περιλαμβάνουν:

  • Πρόσβαση σε περισσότερα από 270 luxury και lifestyle ξενοδοχεία και resorts σε 11 brands, όπως Orient Express, Raffles, Fairmont, Sofitel, Sofitel Legend, Emblems Collection, SLS, SO/, Delano, Banyan Tree, και Faena
  • Ολοκληρωμένο ιστορικό κρατήσεων ενός συμβούλου HERA για τις κρατήσεις που έχουν γίνει για τους πελάτες τους σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία και resorts της Accor και Ennismore.
  •  Σελίδες με τα χαρακτηριστικά των ξενοδοχείων και fact sheets (π.χ. σχέδια σουιτών).
  • Προσωποποιημένες επιβεβαιώσεις κρατήσεων για εύκολη παράδοση στους πελάτες.
  • Μια αποκλειστική διεύθυνση email και ομάδα υποστήριξης για ταξιδιωτικούς συμβούλους.
  • Απευθείας στοιχεία επικοινωνίας για το προσωπικό των ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένων των HERA Champions
Ετικέτες
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024