Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ αλυσίδα εστιατορίων Franco Manca έρχεται στην Ελλάδα
Εστίαση

Η αλυσίδα εστιατορίων Franco Manca έρχεται στην Ελλάδα

Η Ελλάδα υποδέχεται τα Franco Manca, τους πρωτοπόρους στη slow-rising sourdough πίτσα κάνοντας πρεμιέρα με το πρώτο της εστιατόριο στην Αθήνα και την υπογραφή των James Ravano (Λονδίνο), με θητεία 20 χρόνων στις αλυσίδες εστιατορίων PizzaExpress και Zizzi στη Βρετανία, Nabil Mankarious (Αλεξάνδρεια), γενικό διευθυντή του ομίλου Fulham Shore, και ιδιοκτήτη της αλυσίδας εστιατορίων The Real Greek & Franco Manca στη Βρετανία, των επιχειρηματιών/chef αδελφών Λιάκου(Basegrill, Travolta, Cookoovaya, Hoocut) και του chef Πάνου Ιωαννίδη (Ovio,OZ37 & Stellar Gastro Cinema).

Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων Franco Manca έρχεται στην Ελλάδα. Από το 2008 με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος της Franco Manca στο Brixton Market του Λονδίνου έως και σήμερα, με περισσότερα από 56 εστιατόρια Franco Manca στην Αγγλία και ένα μοναδικό στο νησί Σαλίνα της Ιταλίας έχει δημιουργηθεί μία κοινότητα φανατικών “ακολούθων”, τόσο για τη φιλοσοφία της εταιρείας όσο και για την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων της.

Φέτος, η Ελλάδα υποδέχεται τα Franco Manca, τους πρωτοπόρους στη slow-rising sourdough πίτσα κάνοντας πρεμιέρα με το πρώτο της εστιατόριο στην Αθήνα και την υπογραφή των James Ravano (Λονδίνο), με θητεία 20 χρόνων στις αλυσίδες εστιατορίων PizzaExpress και Zizzi στη Βρετανία, Nabil Mankarious (Αλεξάνδρεια), γενικό διευθυντή του ομίλου Fulham Shore, και ιδιοκτήτη της αλυσίδας εστιατορίων The Real Greek & Franco Manca στη Βρετανία, των επιχειρηματιών/chef αδελφών Λιάκου (Basegrill, Travolta, Cookoovaya, Hoocut) και του chef Πάνου Ιωαννίδη (Ovio,OZ37 και Stellar Gastro Cinema).

Η Franco Manca έχει συνδέσει το όνομά της απολύτως με τη Ν(ε)απολιτάνικη πίτσα και σκοπός της είναι να μυήσει όλο και περισσότερους στην αξία της πίτσας που γίνεται από προζύμι, αλλά και στην αναζήτηση τοπικών, οργανικών πρώτων υλών και υλικών που σέβονται την εποχικότητα και το περιβάλλον. Με αδιαπραγμάτευτη πίστη στο γευστικό φαγητό, η Franco Manca προσφέρει αληθινή εμπειρία αργού γρήγορου φαγητού, με άριστες πρώτες ύλες, σεβασμό στους κανόνες της φύσης και προσιτό φαγητό για όλους.

Τι είναι αυτό που την ξεχωρίζει, σύμφωνα με την εταιρεία;

  • Πιστή στη φιλοσοφία του less is more.
  • Handmade προϊόντα που γίνονται τη στιγμή που τα επιθυμεί ο πελάτης. Η διαφάνεια και η διάδραση με τον πελάτη εμπλουτίζει την εμπειρία της Franco Manca.
  • Είναι μία πίτσα για όλους, χωρίς στεγανά και περιορισμούς που ακολουθεί τη γευστική πολυφωνία της Ναπολιτάνικης κουλτούρας.
  • Οι άνθρωποι αγαπούν τη Franco Manca και για το planet-friendly ήθος της που σέβεται το περιβάλλον σε κάθε της προσπάθεια, στηρίζοντας τοπικούς προμηθευτές και οργανικά προϊόντα.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024