Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΝέα γευστική άφιξη στην Αίγλη Ζαππείου
Το "Αίγλη Εστιατόριο" (πρών CIBUS) ανοίγει τις πόρτες του

Νέα γευστική άφιξη στην Αίγλη Ζαππείου

Απλές -ωστόσο πλούσιες- γεύσεις, εμπνευσμένες από την ελληνική παράδοση, συνυπάρχουν στο νέο, σπιτικό μενού του "Αίγλη Εστιατόριο" (πρών CIBUS).

Αυτό το καλοκαίρι, η καταπράσινη βεράντα της Αίγλης Ζαππείου ξανασυστήνεται, παρουσιάζοντας ένα καινούριο γευστικό concept και μια νέα ιδέα, με ρίζες από τις παλιές, καλές ελληνικές συνταγές. Με μοναδική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, το “Αίγλη Εστιατόριο” (πρών CIBUS), ανοίγει τις πόρτες του και δίνει ζωή στις γεύσεις και στα αρώματα της Ελλάδας, προσφέροντας προσιτές επιλογές και σπιτικά πιάτα. Γεύσεις απλές -ωστόσο πλούσιες- εμπνευσμένες από την ελληνική παράδοση, ξεπηδούν από το νέο και όμως οικείο μενού, με υψηλή ποιότητα και τις χαμηλές τιμές.

Με έναν σταθερό πυρήνα κλασικών πιάτων, όπως οι αφράτοι κολοκυθοκεφτέδες, οι πεντανόστιμες αθερίνες, τα ζουμερά τηγανητά κεφτεδάκια, με εναλλασσόμενα πιάτα ημέρας, όπως το αρνάκι φρικασέ, το κουνέλι στη γάστρα με λαχανικά, το burger ξιφία με μαγιονέζα φάβας, αλλά και με τα χειροποίητα γλυκά και παγωτά, όπως είναι το ραβανί με παγωτό μαστίχα και ο σιμιγδαλένιος χαλβάς με παγωτό καϊμάκι, οι χορταστικές προτάσεις του chef Μάκη Κοντοκώστα και της ομάδας του, ανταποκρίνονται στον καλοκαιρινό ρυθμό της πόλης.

Εξίσου φιλόδοξη τόσο σε επίπεδο τιμών όσο και δομής, η πλούσια λίστα κρασιών του “Αίγλη Εστιατόριο”, που επιτρέπει σε όλους να ανακαλύψουν επιλεγμένες ετικέτες της Mediterra Οινοποιητικής και άλλων εκλεκτών παραγωγών -καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ελληνικών περιοχών και ποικιλιών- αλλά και φίνα αποστάγματα, για να “παντρέψουν” ιδανικά το φαγητό.

Το “Αίγλη Εστιατόριο” λειτουργεί καθημερινά βράδυ, 20:00-01:00.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024