Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠουλήθηκε το ακριβότερο διαμέρισμα της Αθήνας – Η συμφωνία με τον Ελβετό επιχειρηματία
Επενδυτικά Ακίνητα

Πουλήθηκε το ακριβότερο διαμέρισμα της Αθήνας – Η συμφωνία με τον Ελβετό επιχειρηματία

Αγοραστής είναι ένας Ελβετός επιχειρηματίας, ο οποίος πλήρωσε περίπου 56.000 ευρώ το τετραγωνικό, για το να αποκτήσει το παλαιάς κατασκευής ρετιρέ.

Έκλεισε η συμφωνία για την πώληση του ακριβότερου διαμερίσματος στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, ένας Ελβετός επιχειρηματίας κατέλαβε το αστρονομικό ποσό των 18 εκατ. ευρώ προκειμένου να αγοράσει ένα ρετιρέ στο κέντρο της Αθήνας.

Το εν λόγω διαμέρισμα, 320 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή που περιστοιχίζεται από τις οδούς Ηρώδου Αττικού, Ρηγίλλης και Στησιχόρου, πωλήθηκε έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Αγοραστής είναι ένας Ελβετός επιχειρηματίας, ο οποίος πλήρωσε περίπου 56.000 ευρώ το τετραγωνικό, για το να αποκτήσει το παλαιάς κατασκευής ρετιρέ. Το διαμέρισμα έχει απρόσκοπτη θέα στο Καλλιμάρμαρο, τον Λυκαβηττό, την Ακρόπολη και τη θάλασσα.

Ο νέος ιδιοκτήτης θα κάνει ανακαίνιση, ενώ θα μένει μερικούς μήνες στο διαμέρισμα, το οποίο θα μένει κλειστό το υπόλοιπο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Καθημερινής».

Χρειάστηκαν περίπου 10 μήνες προκειμένου να ολοκληρωθεί η συναλλαγή, σύμφωνα με τον Γιώργο Πετρά, διευθύνοντα σύμβουλο της Engel & Völkers, που πραγματοποίησε το deal.

«Φανερώνει το ενδιαφέρον που υπάρχει για την Αθήνα. Παραδοσιακά, αυτού του διαμετρήματος οι αγοραστές τοποθετούνται στις αγορές της Ζυρίχης και της Νέας Υόρκης. Σε αντίθεση με την Αθήνα, στη Μύκονο καταγράφονται μία με δύο, τέτοιου μεγέθους, συναλλαγές τον χρόνο», δήλωσε στην εφημερίδα ο Γιώργος Πετράς.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024