Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΡιζικές αλλαγές για την Airbnb – Ποια είναι τα επόμενα βήματα της εταιρείας
Βραχυχρόνιες μισθώσεις

Ριζικές αλλαγές για την Airbnb – Ποια είναι τα επόμενα βήματα της εταιρείας

Ως μέρος των 50+ νέων λειτουργιών και αναβαθμίσεων, λανσάρονται και 25 βελτιώσεις για Hosts, συμπεριλαμβανομένων νέων εργαλείων τιμολόγησης.

Το 2023 αναμένεται να είναι μια πολύ καλή χρονιά για την εταιρεία βραχυχρόνιων μισθώσεων Airbnb, η οποία αναμένεται να υποδεχτεί περισσότερα από 300 εκατομμύρια επισκέπτες. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία προχώρησε σε ένα εκτεταμένο σύνολο βελτιώσεων.

«Με το Airbnb Rooms (Airbnb Δωμάτια), επιστρέφουμε στην ιδέα που ξεκίνησε τα πάντα – στην ιδρυτική νοοτροπία της κοινής χρήσης», δήλωσε ο Μπράιαν Τσέσκι, συνιδρυτής και CEO της Airbnb. «Τα Airbnb Δωμάτια είναι συχνά πιο οικονομικά από τα ξενοδοχεία και είναι ο πιο αυθεντικός τρόπος για να γνωρίσετε μια πόλη. Αυτή είναι η ψυχή της Airbnb».

Οι νέες αναβαθμίσεις της πλατφόρμας

Το Διαβατήριο Οικοδεσπότη, αποκλειστικά για τα Airbnb Δωμάτια, δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για τους οικοδεσπότες ενισχύοντας το αίσθημα της ασφάλειας, πριν την κράτηση. Πατώντας στο Διαβατήριο Οικοδεσπότη είναι εμφανής μεγαλύτερη φωτογραφία και λεπτομέρειες που έχουν μοιραστεί οι οικοδεσπότες όπως που πήγαν σχολείο, τι δουλειά κάνουν και άλλες πληροφορίες.

Η νέα κατηγορία Airbnb Δωμάτια περιλαμβάνει ένα επιμελημένο σύνολο ενός εκατομμυρίου ιδιωτικών δωματίων με λεπτομέρειες για κοινόχρηστους χώρους όπως κουζίνα, σαλόνι ή αυλή. Νέα φίλτρα για πιο εύκολο διαχωρισμό στον “τύπο χώρου” και την εναλλαγή μεταξύ δωματίων, ολόκληρων σπιτιών ή άλλου και βελτιωμένη μέση τιμή. Νέες λειτουργίες απορρήτου για τα δωμάτια που δείχνουν ξεκάθαρα εάν υπάρχει κλειδαριά στο υπνοδωμάτιο, καθώς και αν τα μπάνια είναι κοινόχρηστα και αν άλλα άτομα εκτός του οικοδεσπότη θα βρίσκονται στο σπίτι κατά τη διάρκεια της διαμονής.

50+ νέες δυνατότητες και αναβαθμίσεις με βάση τα σχόλια των επισκεπτών

Αναμένοντας μια ταξιδιωτική σεζόν ρεκόρ, η Airbnb βελτιώνει σχεδόν κάθε πτυχή των υπηρεσιών της – και το κάνει με βάση τα σχόλια της κοινότητάς της. «Εκατομμύρια άνθρωποι μας έχουν δώσει σχόλια για το πώς να βελτιώσουμε το Airbnb. Ακούσαμε», είπε ο Μπράιαν Τσέσκι. «Σήμερα, παρουσιάζουμε το πιο εκτεταμένο σύνολο ενημερώσεων που έγινε ποτέ. Η προσέγγισή μας με γνώμονα τον σχεδιασμό σημαίνει ότι κάνουμε πάντα την Airbnb καλύτερο και οι περισσότερες από 50 νέες δυνατότητες και αναβαθμίσεις μας είναι μόνο η αρχή. Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να βελτιώνουμε την Airbnb».

7+1 από τις 50+ νέες δυνατότητες και αναβαθμίσεις που ξεκινούν να είναι διαθέσιμες από σήμερα:

Εμφάνιση συνολικής τιμής, ξεκάθαρες οδηγίες checkout, βελτιωμένοι χάρτες, επανασχεδιασμένα Αγαπημένα, πιο απλές και πιο οικονομικές μηνιαίες διαμονές, προτεραιότητα εξυπηρέτησης πελατών σε ταξίδι, πληρωμή με την πάροδο του χρόνου άμεση πίστωση επανακράτησης.

Ως μέρος των 50+ νέων λειτουργιών και αναβαθμίσεων, λανσάρονται και 25 βελτιώσεις για Hosts, συμπεριλαμβανομένων νέων εργαλείων τιμολόγησης ώστε να πετύχουν ανταγωνιστικές τιμές, εβδομαδιαίες και μηνιαίες εκπτώσεις και να συγκρίνουν την καταχώρισή τους με παρόμοιες στην περιοχή τους. Περιλαμβάνεται επίσης μια ετήσια προβολή στο ημερολόγιο, η δυνατότητα εύκολης εισαγωγής οδηγιών checkout, αποδείξεων ανάγνωσης και νέων γρήγορων απαντήσεων στα μηνύματα και πολλά άλλα. H παγκόσμια διάθεση ξεκινά σήμερα.

Εμφάνιση συνολικής τιμής

Οι επισκέπτες μπορούν να δουν τη συνολική τιμή με χρεώσεις, προ φόρων, σε ολόκληρη την εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων των αποτελεσμάτων αναζήτησης, του φίλτρου τιμών, των χαρτών και των σελίδων καταχώρισης.

Διαφανείς οδηγίες checkout

Οι επισκέπτες μπορούν πλέον να δουν τις οδηγίες checkout στη σελίδα της καταχώρισης πριν από την κράτηση και θα λάβουν μια υπενθύμιση πριν φύγουν από το σπίτι. Κατά τη διαδικασία κριτικής, οι επισκέπτες μπορούν να μας ενημερώσουν για τυχόν υπερβολικά αιτήματα. Και οι καταχωρίσεις με επαναλαμβανόμενες χαμηλές βαθμολογίες από παράλογες δουλειές θα αφαιρεθούν από την Airbnb.

Βελτιωμένοι χάρτες

Χρησιμοποιούνται από περισσότερο από το 80 τοις εκατό των επισκεπτών, έχουμε ενημερώσει τους χάρτες με ταχύτερη απόδοση, καρφίτσες που παραμένουν κατά τη μεγέθυνση και τη μετατόπιση και περισσότερα αποτελέσματα κατά την αναζήτηση.

Επανασχεδιασμένα Αγαπημένα (Wishlists)

Τα Αγαπημένα (Wishlists) περιλαμβάνουν πλέον επανασχεδιασμένο περιβάλλον, αποθήκευση με ένα πάτημα και ένα βελτιωμένο ημερολόγιο που δείχνει τη διαθεσιμότητα των κατοικιών που περιλαμβάνονται στα Αγαπημένα. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να προσθέσουν σημειώσεις σε οποιαδήποτε καταχώριση της λίστας επιθυμιών – κάνοντας ευκολότερο να θυμούνται γιατί τους άρεσε.

Πιο απλές και πιο οικονομικές μηνιαίες διαμονές

Για διαμονές άνω των τριών μηνών, μειώνουμε σημαντικά το τέλος εξυπηρέτησης επισκεπτών μετά τον τρίτο μήνα. Οι επισκέπτες στις ΗΠΑ μπορούν επίσης να εξοικονομήσουν χρήματα για διαμονή άνω του ενός μήνα όταν πληρώνουν με τον συνδεδεμένο τραπεζικό τους λογαριασμό. Και κατά την αναζήτηση, η νέα καρτέλα Μήνες διαθέτει νέο περιβάλλον που διευκολύνει την επιλογή σε ένα εύρος από 1-12 μήνες.

Προτεραιότητα εξυπηρέτησης πελατών σε ταξίδι

Δημιουργήσαμε μια αποκλειστική ομάδα υποστήριξης 24/7 για πρόσβαση κατά προτεραιότητα όταν βρίσκεστε σε ταξίδι, με στόχο να απαντάτε στο 90% των κλήσεων στα Αγγλικά σε δύο λεπτά ή λιγότερο.

Πληρώστε με την πάροδο του χρόνου

Μέσω μιας νέας συνεργασίας με την Klarna, οι επισκέπτες στις ΗΠΑ και τον Καναδά μπορούν να υποβάλουν αίτηση πληρωμής για διαμονή σε τέσσερις άτοκες δόσεις μέσα σε έξι εβδομάδες. Για κρατήσεις άνω των 500 $, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν αίτηση για μηνιαία πληρωμή (μόνο στις ΗΠΑ). Θα προστεθούν περισσότερες χώρες κατά τη διάρκεια του έτους.

Άμεση πίστωση επανακράτησης

Εάν ένας οικοδεσπότης ακυρώσει εντός 30 ημερών από την άφιξη, οι περισσότεροι επισκέπτες θα λάβουν μια άμεση πίστωση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκ νέου κράτηση άλλης διαμονής αμέσως.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023