Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο εστιατόριο 'Anemoia' στοχεύει στην ανάδειξη της γαστρονομίας της Βόρειας Εύβοιας
Εστίαση

Το εστιατόριο 'Anemoia' στοχεύει στην ανάδειξη της γαστρονομίας της Βόρειας Εύβοιας

Από το φθινόπωρο, το εστιατόριο θα προσφέρει και άλλου είδους εμπειρίες γύρω από το φαγητό, αξιοποιώντας το δίκτυο τοπικών συνεργασιών όπως 'from sea to table' καταδυτικές εμπειρίες και γευσιγνωσίες, αλλά και πακέτα διαμονής με εξατομικευμένα πλάνα διατροφής.

To “Anemoia” είναι ένα νέo παραθαλάσσιο εστιατόριο που άνοιξε στις Ροβιές στη Βόρεια Εύβοια. Eμπνευστής είναι ο κ. Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος επέστρεψε στη γενέτειρά του, φέρνοντας εμπειρία στους τομείς της διατροφολογίας και της φιλοξενίας. Στην κουζίνα, βρίσκεται επίσης η ντόπια κα Θάλεια Παναγιώτου, απόφοιτος της Le Monde και με τετραετή εμπειρία στο γνωστό εστιατόριο θαλασσινών “Travolta“, στο Περιστέρι.

“Στόχος μας στον Anemoia είναι να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στην ανάδειξη της γαστρονομίας του προορισμού που αποτελεί ακατέργαστο διαμάντι, τόσο σε όρους τοπικής παραγωγής, όσο και σε όρους παράδοσης με άξονα την ευζωία και τη διατροφή. Στα πιάτα μας ήδη παρελαύνουν πρώτες ύλες από ιστορικούς, αλλά και νέους παραγωγούς της περιοχής με το scouting να συνεχίζεται. Παράλληλα, θέλουμε να φέρουμε μια φρέσκια ματιά στην φιλοξενία της περιοχής. Χαρακτηριστικό είναι ότι δημιουργήσαμε το πρώτο προσβάσιμο μπάνιο σε επιχείρηση εστίασης”, λέει ο κ. Γεωργίου.

Εκτός από τις υπηρεσίες εστιατορίου, το Anemoia από το φθινόπωρο θα προσφέρει και άλλου είδους εμπειρίες  γύρω από το φαγητό, αξιοποιώντας το δίκτυο τοπικών συνεργασιών όπως “from sea to table” καταδυτικές εμπειρίες και γευσιγνωσίες, αλλά και πακέτα διαμονής με εξατομικευμένα πλάνα διατροφής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024