Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχεία5ο Idea Platform: Οι νικητές, οι στρατηγικοί συνεργάτες και το πλούσιο περιεχόμενο του Προγράμματος
Τεχνολογία

5ο Idea Platform: Οι νικητές, οι στρατηγικοί συνεργάτες και το πλούσιο περιεχόμενο του Προγράμματος

Capsule T
Η Κριτική Επιτροπή του CapsuleT

Ολοκληρώθηκε το 5ο διαγωνιστικό πρόγραμμα Idea Platform του CapsuleT με την ανάδειξη των τριών νικητριών ομάδων: WeTip, Terminal Trecks, και MyNavlo, στην Εκδήλωση Λήξης & Απονομής Βραβείων.

Με την ανάδειξη των τριών (3) νικητριών ομάδων, ολοκληρώθηκε το 5ο διαγωνιστικό πρόγραμμα Idea Platform του CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator στην Εκδήλωση Λήξης & Απονομής Βραβείων που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο του Hotelbrain Academy, την Τρίτη 14 Μαΐου 2024.

Σε έναν υπέροχο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, ο Επιταχυντής υποδέχτηκε τους εκπροσώπους του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στρατηγικούς συνεργάτες, ομιλητές, κριτές και μέντορες και, φυσικά, τις 14 ομάδες που ολοκλήρωσαν επιτυχώς το διαγωνιστικό πρόγραμμα IdeaPlatform.

Οι ομάδες που κέρδισαν την Κριτική Επιτροπή

Οι 3 ομάδες που ξεχώρισαν και κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στο βάθρο της Πλατφόρμας Ιδεών του CapsuleT, μετά από την αξιολόγησή τους από την Κριτική Επιτροπή του CapsuleT, ήταν η WeTip, η Terminal Trecks και η MyNavlo.

Ειδικότερα, την 1η θέση και το χρηματικό έπαθλο των 3.000 ευρώ κατέκτησε η WeTip, στη 2η θέση βρέθηκε η Terminal Trecks, λαμβάνοντας το ποσό των 2.000 ευρώ και τέλος, την 3η θέση των 1.000 ευρώ πήρε η ομάδα της MyNavlo.

Ωστόσο, τα έπαθλα των επικρατέστερων ομάδων δεν περιορίζονται μόνο σε μετρητά, αφού οι 3 νικητές θα επωφεληθούν από τις δωρεάν υπηρεσίες/παροχές και επιπλέον mentoring που τους προσφέρουν οι στρατηγικοί συνεργάτες του προγράμματος, όπως οι Programize & Expedia Group, ενώ θα έχουν παράλληλα το δικαίωμα να ενταχθούν απευθείας στο Πρόγραμμα Επιτάχυνσης εάν το επιθυμούν, εφόσον πρώτα ολοκληρώσουν το πρωτότυπο προϊόντος/υπηρεσίας τους και συμμετάσχουν ενεργά σε επιπλέον ώρες καθοδήγησης για την καλύτερη προετοιμασία ένταξής τους στον επόμενο κύκλο Επιτάχυνσης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024