Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαAccor: Ο Philippe Bijaoui είναι ο νέος Senior Vice President Development
Ξενοδοχειακοί Όμιλοι

Accor: Ο Philippe Bijaoui είναι ο νέος Senior Vice President Development

Ο Philippe Bijaoui κατείχε στο παρελθόν αρκετές θέσεις development management σε διεθνείς ξενοδοχειακούς ομίλους, συμπεριλαμβανομένων θέσεων όπως Head of Development στην Ευρώπη για την IHG.

Η Accor διόρισε τον Philippe Bijaoui ως Senior Vice President Development Ευρώπης και Βόρειας Αφρικής για τα παγκοσμίου φήμης Economy, Midscale και Premium brands του ομίλου.

Mε σχεδόν 30 χρόνια εμπειρίας σε διεθνείς ομίλους στον ξενοδοχειακό κλάδο, η άφιξη του Philippe Bijaoui θα υποστηρίξει τη φιλοδοξία της Accor να παραμείνει ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός όμιλος σε όλα τα segments σε Ευρώπη και Βόρεια Αφρική, συνεχίζοντας την επέκταση των brands της στην περιοχή.

Έχοντας αναλάβει τις αρμοδιότητές του από τον Ιανουάριο του 2023, ο Philippe Bijaoui θα βρίσκεται στο Παρίσι και θα αποτελεί μέλος της νεοσύστατης Εκτελεστικής Επιτροπής Ευρώπης και Βόρειας Αφρικής, καθώς και της Επιτροπής Παγκόσμιας Ανάπτυξης και D&TS. Θα είναι υπεύθυνος για τον καθορισμό της στρατηγικής ανάπτυξης στην περιοχή σε συνεργασία με τον Global Chief Development Officer, θα ηγείται projects στρατηγικής ανάπτυξης ξενοδοχείων, αξιοποιώντας τις ισχυρές σχέσεις με τους υπάρχοντες και δυνητικούς συνεργάτες της Accor.

Ο Philippe Bijaoui κατείχε στο παρελθόν αρκετές θέσεις development management σε διεθνείς ξενοδοχειακούς ομίλους, συμπεριλαμβανομένων θέσεων όπως Head of Development στην Ευρώπη για την IHG, Chief Development Officer σε Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή για την Wyndham και πιο πρόσφατα για την Christie & Co.

Το 2020, ο Phillippe Bijaoui έλαβε πιστοποίηση από το Royal Institute of Chartered Surveyor (RICS) του Ηνωμένου Βασιλείου, με την οποία αναγνωρίζεται η επαγγελματική του ικανότητα σε αναγνωρισμένα πρότυπα στις αγορές ακινήτων, κατασκευών και υποδομών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/03/2023
22/03/2023
21/03/2023
20/03/2023
17/03/2023
16/03/2023