Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαAldemar: Στην εταιρεία ουδέποτε χαρίστηκαν χρέη
Επιστολή της διοίκησης στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα

Aldemar: Στην εταιρεία ουδέποτε χαρίστηκαν χρέη

Η Αλντεμάρ ΑΞΤΕ απέστειλε εποστολή προς το διευθυντή της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, κ. Θ. Αναστασιάδη, με αφορμή δημοσίευμα την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, το οποίο η εταιρεία θεωρεί ότι δημιουργεί παραπλανητικές […]

Η Αλντεμάρ ΑΞΤΕ απέστειλε εποστολή προς το διευθυντή της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, κ. Θ. Αναστασιάδη, με αφορμή δημοσίευμα την Κυριακή<...> 19 Δεκεμβρίου, το οποίο η εταιρεία θεωρεί ότι δημιουργεί παραπλανητικές εντυπώσεις, καθώς το όνομά της βρίσκεται σε λίστα εταιρειών, στις οποίες αναφέρεται ότι η κυβέρνηση “πήγε να χαρίσει 24 δισ. ευρώ”. Ακολουθεί η επιστολή:

“Κύριε Αναστασιάδη,

Στο φύλλο της εφημερίδας σας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» της Κυριακής 19/12/2010 (αρ. φύλλου 304) δημοσιεύεται άρθρο του δημοσιογράφου Γ. Ι. Δημητρομανωλάκη, με τίτλο «σε ποιους πήγαν να χαρίσουν 24 δις.¤».

Με έκπληξή μας, στην δημοσιευόμενη ταυτόχρονα στο συγκεκριμένο άρθρο «Κρυφή λίστα με τα μεγάλα ονόματα» και εις την τελευταία σειρά, αναφέρεται και η εταιρεία μας ΑΛΝΤΕΜΑΡ ΑΞΤΕ, δημιουργώντας δύο παραπλανητικές εντυπώσεις για τους αναγνώστες. Χωρίς να θέλουμε να κάνουμε τους συνηγόρους της κυβέρνησης, είναι εξόφθαλμα ανακριβές ότι όλοι οι αναφερόμενοι στην «Κρυφή λίστα» είναι αυτοί των οποίων τα χρέη προτίθεται να διαγράψει η κυβέρνηση.

Η 2η τελείως παραπλανητική εντύπωση, που μας ενδιαφέρει άμεσα, είναι η δημοσίευση του ονόματος της εταιρείας μας, η οποία όπως προκύπτει από το επισυναπτόμενο υπΆαριθμ. 8587735/1168/08-12-2010 ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, είναι ενήμερη για χρέη προς το Δημόσιο καταβάλλοντας, έγκαιρα τις υποχρεώσεις της.

Επειδή είναι προφανής η αναντιστοιχία μεταξύ τίτλου του άρθρου και περιεχομένου, γενικά, αλλά και επειδή είμαστε πασιφανέστατα ενήμεροι στις υποχρεώσεις μας προς το Δημόσιο, ζητούμε την αποκατάσταση της αλήθειας, τουλάχιστον ως προς την εταιρεία μας, με συγκεκριμένη αναφορά στο αμέσως επόμενο φύλλο της έγκριτης εφημερίδας σας και σε εμφανές σημείο, ώστε, έστω εκ των υστέρων, να ενημερωθούν οι αναγνώστες σας ότι αφενός είμαστε ενήμεροι στις υποχρεώσεις μας προς το Δημόσιο, αλλά και ούτε κάποιο, έστω και μικρό, ποσό οφειλής της ΑΛΝΤΕΜΑΡ ΑΞΤΕ περιλαμβάνεται στα υποψήφια προς διαγραφή ανεπίδεκτα εισπράξεως χρέη οφειλετών προς το Δημόσιο.

Τέλος, κύριε Αναστασιάδη, επειδή η προσωπική άποψη του υπογράφοντος για το Πρώτο Θέμα και το πρόσωπό σας είναι ιδιαίτερα θετική, πιστεύουμε ότι άρθρα παρόμοιου ανακριβούς περιεχομένου, δε συμβάλουν στην γενικά σοβαρή και τεκμηριωμένη ύλη την οποία συνήθως φιλοξενείτε στην εφημερίδα σας. Επιπλέον, ο υπογράφων θεωρεί ότι ο συντάκτης του σχετικού άρθρου ασκεί τη δημοσιογραφία κατά τρόπο τελείως αντιδεοντολογικό και επικίνδυνο για τους εργοδότες του και την αντικειμενική ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού.

Για την εταιρεία
Ν. Σ. Αγγελόπουλος
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024