Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαAltoVita: Ο Ivan Peralta είναι ο νέος CTO – Βήματα για την επιτάχυνση της ψηφιοποίησης
Διοίκηση Ξενοδοχειων

AltoVita: Ο Ivan Peralta είναι ο νέος CTO – Βήματα για την επιτάχυνση της ψηφιοποίησης

Ivan Peralta

Με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, ο Ivan Peralta θα ηγηθεί της τεχνολογικής πορείας της εταιρίας

Η AltoVita, μιας από τις βραβευμένες εταιρείες στον τομέα των εταιρικών καταλυμάτων, διόρισε τον Ivan Peralta ως chief technology officer για να ηγηθεί της στρατηγικής και της μακράς εταιρικής παράδοσης στον χώρο της τεχνολογίας.

Ο Peralta, ο οποίος εργάζεται εδώ δύο δεκαετίες ως σύμβουλος στον κλάδο των εταιρικών ταξιδιών, θα ηγηθεί της τεχνολογικής λειτουργίας της AltoVita για να επαναπροσδιορίσει το τοπίο των εταιρικών καταλυμάτων και να προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία για τις επιχειρήσεις και τους υπαλλήλους της παγκοσμίως. Μάλιστα, ο νέος chief technology officer έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο, με προϋπηρεσία σε αντίστοιχες θέσεις, όπως αυτή του VP of engineering στο TravelPerk, όπου ηγήθηκε μιας ομάδας 150+ μηχανικών στην προώθηση της καινοτομίας προϊόντων.

Η AltoVita διαθέτει ήδη ένα δίκτυο άνω του ενός εκατομμυρίου ακινήτων και εκτείνεται σε 165 χώρες σε πέντε ηπείρους. Και, μετά την εξασφάλιση 9,5 εκατομμυρίων δολαρίων στην τελευταία επένδυση της Σειρά Α, στοχεύει να στεγάσει 2,5 εκατομμύρια ακίνητα μέχρι το τέλος του 2023.

Ο Ivan Peralta, δήλωσε σχετικά: «Η τεχνολογία είναι το μέλλον της εταιρικής στέγασης και έχουμε δει μια εκπληκτική υιοθέτηση έξυπνων λύσεων από τα TMCs στους χειριστές εταιρικής φιλοξενίας μόνο τους τελευταίους 12 μήνες. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε έξυπνα, ασφαλή και βιώσιμα εταιρικά καταλύματα σε όλο τον κόσμο και είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέρος του ταξιδιού».

Η Vivi Cahyadi Himmel, διευθύνουσα σύμβουλος και συνιδρύτρια της AltoVita ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπαίνουμε στην επόμενη φάση του τεχνολογικού μας σχεδίου ανάπτυξης. Η συνεργασία με ταξιδιωτικά κλιμάκια είναι στο DNA του Ivan και η ηγεσία του θα μας βοηθήσει να επιταχύνουμε τη φιλοδοξία μας να κάνουμε τα εταιρικά καταλύματα όσο το δυνατόν καλύτερα για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους παγκοσμίως».

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024