Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑμερικανοκυπριακή συνεργασία στο ξενοδοχειακό τομέα

Αμερικανοκυπριακή συνεργασία στο ξενοδοχειακό τομέα

Το συγκρότημα της Louis Cruise Lines Ltd ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνιών συνεργασίας των θυγατρικών της εταιριών Κυπριακή Εταιρεία Τουριστικής Αναπτύξεως Ltd (ΚΕΤΑ ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Hilton) και Louis Hotels Ltd […]

Το συγκρότημα της Louis Cruise Lines Ltd ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνιών συνεργασίας των θυγατρικών της εταιριών Κυπριακή Εταιρεία Τουριστικής Αναπτύξεως<...> Ltd (ΚΕΤΑ ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Hilton) και Louis Hotels Ltd με τη Hilton International.

H Κυπριακή Εταιρεία Τουριστικής Αναπτύξεως Ltd (ΚΕΤΑ) έχει συμφωνήσει με την Hilton International την αντικατάσταση της προηγούμενης συμφωνίας ενοικίασης του ξενοδοχείου Hilton Cyprus με νέα συμφωνία διαχείρισης, η οποία θα έχει ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2003. Με βάση τη νέα συμφωνία διαχείρισης το υφιστάμενο προσωπικό διασφαλίζει πλήρως τους σημερινούς όρους εργοδότησής του και θα εργοδοτείται πλέον από την ίδια την ιδιοκτήτρια εταιρεία ΚΕΤΑ, αντί από την Hilton Cyprus Limited, θυγατρική της Hilton International.

Επιπρόσθετα, η Louis Hotels Ltd έχει συμφωνήσει με την Hilton International τη μετονομασία και διαχείριση του ξενοδοχείου Forum στη Λευκωσία ως Hilton Park. Τα υπό εκτέλεση έργα, ύψους 3 εκατ. λιρών Κύπρου, τα οποία περιλαμβάνουν νέους κοινόχρηστους χώρους, (κέντρο υγείας και ομορφιάς, νέα εσωτερική και εξωτερική πισίνα, νέους συνεδριακούς χώρους, νέο μπαρ κ.α.) θα αναβαθμίσουν περαιτέρω το ξενοδοχείο σε μια υπερπολυτελή μονάδα φιλοξενίας. Η συμφωνία μετονομασίας και διαχείρισης θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου 2003. Νοείται πως δεν θα υπάρξει αλλαγή στο εργασιακό καθεστώς των εργαζομένων στο ξενοδοχείο.

Το συγκρότημα της Louis Cruise Lines Ltd προσβλέπει στη δημιουργία συνεργιών από την λειτουργία των δυο ξενοδοχείων κάτω από τη διαχειριστική ομπρέλα της Hilton International. Η αναθεωρημένη συμφωνία διαχείρισης του ξενοδοχείου Hilton Cyprus, η ακύρωση του συμβολαίου με την Forum Six Continents σε συνδυασμό με τις συνέργιες που προκύπτουν και θα έχουν ως αποτέλεσμα μειωμένα κόστη λειτουργίας για τα δύο ξενοδοχεία, αναμένεται να αποφέρουν βελτίωση στην κερδοφορία της ΚΕΤΑ της τάξης των 500.000 λιρών Κύπρου ετησίως, με βάση τα φετινά δεδομένα λειτουργίας του Ξενοδοχείου Hilton Cyprus, ενώ αυξημένη αναμένεται να είναι και η κερδοφορία του ξενοδοχείου πρώην Forum (τώρα Hilton Park). Η συνεργασία των δύο ξενοδοχείων με την Hilton σε συνδυασμό με την πολύχρονη πείρα της Louis Hotels Ltd στην εγχώρια αγορά αναμένεται να αναβαθμίσει την ξενοδοχειακή και συνεδριακή υποδομή της πρωτεύουσας και να δημιουργήσει νέες προοπτικές ανάπτυξης του συνεδριακού τουρισμού στην Κύπρο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024