Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-Διατροφή'Bravo' για τη μείωση σπατάλης νερού στο Aldemar Olympian Village του Ομίλου Aldemar Resorts
Ξενοδοχεία

'Bravo' για τη μείωση σπατάλης νερού στο Aldemar Olympian Village του Ομίλου Aldemar Resorts

Ο Όμιλος Aldemar Resorts βραβεύθηκε για το πρόγραμμα 'Κυκλική ροή & μείωση σπατάλης του νερού' που εφαρμόζει στο ξενοδοχείο Aldemar Olympian Village, στην Πελοπόννησο.

Βραβείο για τη μείωση σπατάλης νερού απέσπασε ο Όμιλος Aldemar Resorts στην τελετή απονομής Bravo Sustainability Awards 2022, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης Bravo Sustainability Week 2022, που διοργανώθηκε από το QualityNet Foundation.

Ο Όμιλος Aldemar Resorts, με προσήλωση στην υιοθέτηση πρακτικών για την προστασία και τη μείωση της σπατάλης του νερού, βραβεύθηκε για το πρόγραμμα “Κυκλική ροή & μείωση σπατάλης του νερού” που εφαρμόζει στο ξενοδοχείο Aldemar Olympian Village, στην Πελοπόννησο. Το πρόγραμμα αυτό εντάσσεται στο ευρύτερο πλάνο του Ομίλου για τη Διαχείριση Πόρων, Πρώτων Υλών και Περιβαλλοντικού Αποτυπώματος και έχει καταφέρει να κάνει συμμέτοχους και “συμπαίκτες” τόσο το προσωπικό του ξενοδοχείου όσο και τους επισκέπτες του, πετυχαίνοντας το μέγιστο αποτέλεσμα.

Οι πρακτικές ορθολογικής διαχείρισης του νερού επικεντρώνονται, αλλά δεν περιορίζονται, στη λεπτομερή και συστηματική καταμέτρηση της κατανάλωσης, τον έλεγχο καταναλώσεων μέσω σύγχρονων και πιστοποιημένων συστημάτων, τον περιορισμό των ροών νερού, την άμεση και συστηματική αντιμετώπιση των βλαβών και την επαναχρησιμοποίηση του επεξεργασμένου νερού.

Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Aldemar Resorts δήλωσε: “Γίνονται συστηματικές προσπάθειες από όλους στον όμιλο για ένα μέλλον στο οποίο οι φυσικοί πόροι δε θα θεωρούνται αυτονόητοι, αλλά θα απαιτούν και θα λαμβάνουν ενασχόληση και φροντίδα. Είμαστε ακόμη στην αρχή μιας προσπάθειας να ξαναβάλουμε το φυσικό περιβάλλον στο επίκεντρο των επιλογών μας”.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023