Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑνανεώνεται το ξενοδοχείο Oscar

Ανανεώνεται το ξενοδοχείο Oscar

Με νέο πρόσωπο θα μπει στον 21ο αιώνα το ξενοδοχείο Oscar που βρίσκεται στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Αθήνας. Η πλήρης ανακαίνισή του που έχει ήδη ξεκινήσει πρόκειται να ολοκληρωθεί […]

Με νέο πρόσωπο θα μπει στον 21ο αιώνα το ξενοδοχείο Oscar που βρίσκεται στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Αθήνας. Η πλήρης ανακαίνισή του που έχει ήδη ξεκινήσει πρόκειται να ολοκληρωθεί σε τρία στάδια.
Το πρώτο στάδιο, που ολοκληρώθηκε ήδη τον Ιούνιο του 1998, αφορούσε στη δημιουργία νέας αίθουσας σεμιναρίων δυναμικότητας 60 συνέδρων, στην ανακαίνιση<.> της πισίνας, του roof garden και των επίπλων των εξωτερικών χώρων (μπαλκονιών και roof garden).
Το δεύτερο στάδιο, που ήταν και το εκτενέστερο, ολοκληρώνεται αυτό τον μήνα και περιλαμβάνει μία σειρά επεμβάσεων, όπως νέες ηλεκτρονικές κλειδαριές δωματίων, νέα αλουμινένια κουφώματα διπλών κρυστάλλων, διακόπτες εξοικονόμησης ενέργειας, αλλαγή επίπλων και κουρτινών στο lobby, γρανιτένια δάπεδα στο lobby, τη reception και το bar, νέες κοινόχρηστες τουαλέτες ισογείου, νέο software και hardware για το back-office, σύνδεση internet για τους πελάτες στο χώρο του lobby, νέες αντλίες θερμότητας- ψύξης νέας τεχνολογίας.
Τέλος, στο τρίτο στάδιο που θα ολοκληρωθεί εντός του 2000 θα αντικατασταθούν τα υδραυλικά, θα αλλάξουν τα μπάνια στα δωμάτια, και θα ανακαινισθεί το κυρίως εστιατόριο.
Να σημειωθεί έχει ολοκληρωθεί η ανακαίνιση των δωματίων του ξενοδοχείου Oscar<.> από το 1996.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024