Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑναζήτηση ξενοδοχείων με την trivago μέσω iPhone
Αναζήτηση καθοδόν του κατάλληλου ξενοδοχείου στην καλύτερη τιμή

Αναζήτηση ξενοδοχείων με την trivago μέσω iPhone

Η αναζήτηση ξενοδοχείων της trivago υπάρχει τώρα και ως iPhone App. Με τη δωρεάν εφαρμογή οι χρήστες iPhone βρίσκουν ανά πάσα ώρα και στιγμή το φθηνότερο ξενοδοχείο στην περιοχή που […]

Η αναζήτηση ξενοδοχείων της trivago υπάρχει τώρα και ως iPhone App. Με τη δωρεάν εφαρμογή οι χρήστες iPhone βρίσκουν ανά πάσα ώρα και στιγμή το φθηνότερο<...> ξενοδοχείο στην περιοχή που βρίσκονται. Το trivago App δείχνει με μια ματιά τις τιμές όλων των online ταξιδιωτικών γραφείων και πολλών ξενοδοχειακών αλυσίδων για 400.000 ξενοδοχεία σε όλον τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή το trivago App κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις ταξιδιωτικές εφαρμογές που κατεβάζονται από το Διαδίκτυο και βρίσκεται στην όγδοη θέση ανάμεσα σε όλες τις εφαρμογές iPhone.

Οι χρήστες βρίσκουν με το trivago iPhone App καθ`οδόν και με πολύ απλό τρόπο κάποιο ξενοδοχείο στη γύρω κοντινή περιοχή και μάλιστα πάντα στην καλύτερη τιμή. Η αναζήτηση ξενοδοχείων μπορεί να γίνει ανά πόλεις ή ανά περιοχές. Στη φόρμα αναζήτησης μπορεί να πληκτρολογηθεί και το όνομα ενός συγκεκριμένου ξενοδοχείου. Η λίστα των αποτελεσμάτων των ξενοδοχείων μπορεί μετά να ταξινομηθεί ανά αριθμό αστέρων, τιμή, απόσταση από το σημείο όπου βρίσκεται ο χρήστης ή ανά γενική αξιολόγηση. Ο χρήστης λαμβάνει πάντα τη καλύτερη προσφορά, καθώς και επιπλέον εναλλακτικές τιμές και προσφορές για τα ξενοδοχεία στη γύρω περιοχή ή στην επιλεγμένη τοποθεσία. Η εφαρμογή αυτή έχει μεγάλη χρησιμότητα για όλους όσους αναζητούν καθ`οδόν βραχυπρόθεσμα κάποιο οικονομικό κατάλυμα.

Εκτός από τη λίστα με τις τιμές ο χρήστης μπορεί να δει και τις αξιολογήσεις που έχει λάβει το ξενοδοχείο στην trivago αλλά και σε άλλες πλατφόρμες αξιολόγησης. Η συνολική βαθμολογία σε κλίμακα από 10 έως 100 μονάδες αποδίδει με μια ματιά τη γενική αξιολόγηση του ξενοδοχείου από τους χρήστες από την άποψη των ταξιδιωτών. Ο χρήστης μεταβαίνει με ένα κλικ στην ιστοσελίδα του ξενοδόχου και κάνει εκεί την κράτηση του ξενοδοχείου που έχει επιλέξει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024