Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑνοιχτό και το πέμπτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Γιαννούλη
Cavo Spada Luxury Resort & Spa

Ανοιχτό και το πέμπτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Γιαννούλη

Επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 30 εκατ. ευρώ ολοκληρώνει φέτος ο όμιλος ξενοδοχείων Γιαννούλη, με την λειτουργία του πολυτελούς ξενοδοχείου Cavo Spada Luxury Resort & Spa στα Χανιά. Το εν λόγω ξενοδοχείο […]

Επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 30 εκατ. ευρώ ολοκληρώνει φέτος ο όμιλος ξενοδοχείων Γιαννούλη, με την λειτουργία του πολυτελούς ξενοδοχείου Cavo Spada Luxury Resort & Spa στα Χανιά. Το εν λόγω ξενοδοχείο αποτελεί τον πέμπτο κρίκο<...>της αλυσίδας ξενοδοχείων Γιαννούλη.

Σημειώνεται ότι το επενδυτικό πλάνο εμπεριέχει παράλληλα, τόσο την ανακαίνιση του ξενοδοχείου Santa Marina Beach, που πρόσφατα ολοκληρώθηκε, όσο και την ανέγερση τουριστικών επαύλεων, καθώς και την επέκταση των υφιστάμενων μονάδων του ομίλου.
Να σημειωθεί ότι όλες οι μονάδες είναι υψηλών προδιαγραφών πέντε και τεσσάρων αστέρων, ενώ η συνολική δυναμικότητα των ξενοδοχείων του ομίλου που περιλαμβάνει επίσης τις μονάδες των Χανίων Grand Bay Beach Resort, Santa Marina Beach, Santa Marina Plaza και του Λασιθίου Elyros Village, υπερβαίνει τις 2.100 κλίνες.

Το Cavo Spada απευθύνεται σε υψηλού επιπέδου επισκέπτες και είναι δυναμικότητας 150 πολυτελών δωματίων και σουιτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι 20 εκ των δωματίων του διαθέτουν πισίνα, ενώ άλλα 30 βρίσκονται περιμετρικά της 2.000 τ.μ. πισίνας της μονάδας. Το Cavo Spada είναι κτισμένο σε καταπληκτική παραλία και διαθέτει δωμάτια με θέα στο Κρητικό Πέλαγος, 4 θεματικά εστιατόρια, υπερσύγχρονο SPA, γήπεδα ΤΕΝΝΙS και άλλες υπηρεσίες μέσα σε ένα χώρο 50 στρεμμάτων.

Ήδη το Cavo Spada με το άνοιγμα του έχει προσελκύσει επισκέπτες από την Ρωσία, χώρες της Β. Ευρώπης και φυσικά πολλούς Έλληνες, ενώ κορυφαίοι τουριστικοί πράκτορες το κατατάσσουν μεταξύ των καλύτερων ελληνικών ξενοδοχείων.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024