Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑνοίγει τον Μάιο το νέο ROBINSON Club Kyllini Beach στην Πελοπόννησο
Ξενοδοχεία

Ανοίγει τον Μάιο το νέο ROBINSON Club Kyllini Beach στην Πελοπόννησο

Με συνολική επένδυση από πλευράς του ιδιοκτήτη, ύψους 7 εκατ. ευρώ, το ξενοδοχείο έκτασης 160.000 τ.μ. ανακαινίστηκε σημαντικά τον περασμένο χειμώνα. Εντός 5 μηνών, η ROBINSON ως μισθώτρια του ξενοδοχείου, υλοποίησε πρόγραμμα ριζικής ανακαίνισης του μεγαλύτερου μέρους των δωματίων, καθώς και όλων των εστιατορίων, ενώ παράλληλα κατασκευάστηκαν νέες αθλητικές εγκαταστάσεις.

H γερμανική αλυσίδα ξενοδοχείων υψηλής ποιότητας στον τομέα premium, ROBINSON, εγκαινιάζει στις 6 Μαΐου τη λειτουργία του νέου της ξενοδοχείου ROBINSON Club Kyllini Beach στην Πελοπόννησο. Με συνολική επένδυση από πλευράς του ιδιοκτήτη, ύψους 7 εκατ. ευρώ, το ξενοδοχείο έκτασης 160.000 τ.μ. ανακαινίστηκε σημαντικά τον περασμένο χειμώνα.

Εντός 5 μηνών, η ROBINSON ως μισθώτρια του ξενοδοχείου, υλοποίησε πρόγραμμα ριζικής ανακαίνισης του μεγαλύτερου μέρους των δωματίων, καθώς και όλων των εστιατορίων, ενώ παράλληλα κατασκευάστηκαν νέες αθλητικές εγκαταστάσεις.

“Η Ελλάδα είναι ένας ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός για τους πελάτες μας. Εκτιμούμε πολύ τη χώρα και τους έμπιστους συνεργάτες μας στην Ελλάδα. Με την ιδανική του τοποθεσία σε μια από τις ομορφότερες παραλίες της χώρας, το νέο ξενοδοχείο ROBINSON Club Kyllini Beach αποτελεί μια ελκυστική προσθήκη στο πρόγραμμα της ROBINSON”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ROBINSON κ. Bernd Mäser. “Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής μας και της επέκτασης του αριθμού των ξενοδοχείων του ομίλου TUI συνολικά, είμαστε ευτυχείς που θα προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα τόσο ποιοτικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα και ελπίζουμε να προστεθούν στο πρόγραμμα μας και άλλες μονάδες στη χώρα”.

To ROBINSON Club Kyllini Beach βρίσκεται στην αμμώδη παραλία μήκους 11 χλμ., κοντά στο μικρό χωριό Κάστρο στη Δυτική Πελοπόννησο. Απέχει περίπου 50 λεπτά από αεροδρόμιο του Αράξου. Το πολυτελές ξενοδοχείο είναι ιδανικό για ζευγάρια, οικογένειες, καθώς και για λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Διαθέτει 317 δωμάτια 6 διαφορετικών τύπων. Στην όμορφη ορεινή περιοχή κοντά στο ξενοδοχείο υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για αθλητικές δραστηριότητες και μοναδικές εκδρομικές εμπειρίες.

Στην Ελλάδα η ROBINSON προσφέρει επίσης και το πολυτελές ξενοδοχείο ROBINSON Club Daidalos στην Κω, το οποίο γιορτάζει φέτος την 25η επέτειό του στο πρόγραμμα της ROBINSON. Στο πλαίσιο του εορτασμού, από τις 7 έως τις 14 Μαΐου, οι πελάτες θα απολαύσουν διάφορες εκδηλώσεις στις οποίες θα γνωρίσουν την ιστορία και τον μύθο του ξενοδοχείου, ενώ θα υπάρξει επίσημο επετειακό δείπνο από τους σεφ του ξενοδοχείου προς τους πελάτες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024