Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΆνοιξε τις πύλες του το πλήρως ανακαινισμένο Makedonia Palace
Ξενοδοχεία

Άνοιξε τις πύλες του το πλήρως ανακαινισμένο Makedonia Palace

Το 'RΕMAKE', το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανακαίνισης στην ιστορία του ξενοδοχείου τελικά ξεπέρασε το ύψος των 20 εκατ. ευρώ. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ενίσχυση του συνεδριακού χαρακτήρα του ξενοδοχείου μέσα από τη μερική αναδιάταξη και τον εκσυγχρονισμό των συνεδριακών χώρων.

Μετά από ένα χρόνο εντατικών εργασιών, τη Δευτέρα 1η Μαΐου ξεκίνησε, όπως εξαρχής είχε προγραμματιστεί, η λειτουργία του ανακαινισμένου Makedonia Palace.

Το “RΕMAKE”, το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανακαίνισης στην ιστορία του ξενοδοχείου, τελικώς, ξεπέρασε το ύψος των 20 εκατ. ευρώ, ενώ ολοκληρώθηκε, πριν λίγες ημέρες, με απόλυτη επιτυχία. Το ιστορικό κτίριο της Θεσσαλονίκης αποτελεί πλέον ένα σύγχρονο ξενοδοχείο πολλαπλών εμπειριών με θεαματικές αλλαγές.

Ο συνδυασμός λιτής πολυτέλειας με ένα σύγχρονο και ταυτόχρονα διαχρονικό design είναι τα κυρίαρχα συστατικά της ριζικής ανανέωσης που ξεχωρίζει σε όλους τους νέους χώρους. Μέσα από την αναβάθμιση της λειτουργικής και αισθητικής οργάνωσης των χώρων του και την πλήρη ανακατασκευή όλων των δωματίων επετεύχθη ο κύριος στόχος του εκσυγχρονσμού του ξενοδοχείου. Επιπλέον, τα ανακαινισμένα δωμάτια σε όλους τους ορόφους διαθέτουν έπιπλα με λιτές γραμμές, χρωματική ισορροπία και γεωμετρίες, ζεστά και γήινα υλικά, καθώς και σύγχρονες παροχές.

Ταυτόχρονα, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ενίσχυση του συνεδριακού χαρακτήρα του ξενοδοχείου μέσα από τη μερική αναδιάταξη και τον εκσυγχρονισμό των συνεδριακών χώρων. Με σκοπό να φιλοξενήσει το ξενοδοχείο και μεγάλες εκδηλώσεις, έχουν δημιουργηθεί μια αναβαθμισμένης αίθουσα συνεδρίων, ένα ballroom 900 τ.μ., και ένα λειτουργικό συνεδριακό κέντρο 2.000 τ.μ., όλα βασισμένα στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με χρήση υλικών υψηλής ποιότητας.

Η πιο σημαντική αισθητική αλλαγή αφορά στο χώρο της ρεσεψιόν, η οποία κατέχει πλέον κυρίαρχη θέση στο χώρο του lobby. Επιπλέον, το κεντρικό εστιατόριο – μπαρ έχει μετακινηθεί προς την παραλία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας νέος χώρος με θέα προς τη θάλασσα και τον Λευκό Πύργο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024