Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΆνοιξε το νέο ξενοδοχείο DEOS της Myconian Collection στη Μύκονο
Ξενοδοχεία

Άνοιξε το νέο ξενοδοχείο DEOS της Myconian Collection στη Μύκονο

Myconian Collection Hotels & Resorts

Το DEOS, το νέο brand του Ομίλου Myconian Collection Hotels & Resorts, άνοιξε στις 10 Μαΐου 2024 στη Μύκονο, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας με διεθνή αναγνώριση.

Ο όμιλος Myconian Collection Hotels & Resorts ανακοίνωσε τη λειτουργία του ξενοδοχείου DEOS, το νέο brand του ομίλου και μέλος της συλλογής The Set Collection που άνοιξε τις πόρτες του στις 10 Μαΐου του 2024, προσφέροντας μια ακόμα μοναδική εμπειρία φιλοξενίας.

Το νέο ξενοδοχείο αντλεί από τις νησιωτικές ρίζες και την τεχνογνωσία της οικογένειας Δακτυλίδη, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού από το 1979. Ενδεικτική της απαράμιλλης ποιότητας και των αδιαπραγμάτευτων, κορυφαίων προδιαγραφών που χαρακτηρίζουν όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου, είναι η διεθνής αναγνώριση και συμπερίληψή τους στις διακεκριμένες διεθνείς αλυσίδες Relais & Châteaux, Leading Hotels of the World, Design Hotels, Preferred Hotels & Resorts και Small Luxury Hotels of the World.

Το DEOS έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί ώστε να προσφέρει μια εμπειρία που προχωρά πολύ πιο πέρα από το “κάτι νέο και διαφορετικό”. Κομίζει ένα περιβάλλον με προσωπικότητα, στην οποία έχει ενσωματωθεί ο αυθεντικός χαρακτήρας της Μυκόνου στην ολότητά του. Ένα περιβάλλον επιμελημένο με πάθος, σχεδιασμένο από τους GM Architects με σαφές όραμα για το μέλλον του ταξιδιού.

Ο Galal Mahmoud, διευθύνων σύμβουλος της GM Architects, προσέγγισε το όλο δημιουργικό εγχείρημα τοποθετώντας στο κέντρο την εμπειρία του επισκέπτη: του ανθρώπου που περιηγείται τον χώρο και βιώνει τις εκλεκτές στιγμές που του προσφέρονται εσωτερικά και εξωτερικά αυτού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/05/2024
23/05/2024
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024