Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαAria Hotels: Στρατηγική επέκταση με 4ο κατάλυμα στην Κεφαλονιά
Ξενοδοχεία

Aria Hotels: Στρατηγική επέκταση με 4ο κατάλυμα στην Κεφαλονιά

Η Villa Comi εντάσσεται στο χαρτοφυλάκιο της οικογενειακής αλυσίδας boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, ενισχύοντας τις επιλογές διαμονής στα Επτάνησα.

Τα Aria Hotels, μεγαλώνουν το χαρτοφυλάκιο τους, προσθέτοντας ένα ακόμα κατάλυμα στην Κεφαλονιά, την Villa Comi. Πρόκειται για ολοκαίνουρια, αρχοντική βίλα που βρίσκεται στην περιοχή Μαυράτα και θα είναι διαθέσιμη για κρατήσεις από τις 14 Απριλίου.

Παρατηρώντας τη συνεχώς αυξανόμενη τουριστική ζήτηση στα Επτάνησα, τα Aria Hotels δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες της Κεφαλονιάς να διαμείνουν σε μια μοναδικής αισθητικής βίλα με θέα το απέραντο γαλάζιο. Η βίλα βρίσκεται σε μία ιδιαίτερα προνομιακή τοποθεσία, σε κοντινή απόσταση από τις χρυσαφένιες ακτές και τα μαγευτικά νερά της νότιας πλευράς του μεγαλύτερου νησιού του Ιονίου. «Δεσπόζοντας» στους πρόποδες του Αίνου, η Villa Comi αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τη νότια πλευρά της Κεφαλονιάς, όπου βρίσκουν καταφύγιο οι χελώνες Καρέτα – Καρέτα.

Διατηρώντας μία μοναδική διακόσμηση, με χαρακτηριστικά εμπνευσμένα τόσο από την ελληνική παράδοση όσο και από τη γειτονική Βενετία και την Τοσκάνη, η Villa Comi συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την επτανησιακή αρχιτεκτονική με τον «αέρα» της ιταλικής εξοχής. Τα γήινα χρώματα των δωματίων, σε συνδυασμό με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, το τζάκι και τα αναπαλαιωμένα έπιπλα, συνθέτουν ένα αυθεντικό περιβάλλον, φιλικό και οικείο σε όλους τους επισκέπτες της.

Η ευρύχωρη βίλα μπορεί να φιλοξενήσει έως 10 άτομα, καθώς αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια που διαθέτουν μπαλκόνια με πανοραμική θέα στη θάλασσα και ξεχωριστά μπάνια, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για οικογένειες και παρέες φίλων. Οι επισκέπτες της βίλας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στον καταπράσινο κήπο με τα ελαιόδεντρα που έρχονται σε πλήρη αρμονία με το μεσογειακό περιβάλλον καθώς και στην πισίνα με θέα τα σμαραγδένια νερά του Ιονίου. Επιπλέον,  η Villa Comi διαθέτει κελάρι κρασιών και wine list από την οποία οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τις ετικέτες που προτιμούν και να απολαύσουν το κρασί τους στους υπέροχους εσωτερικού ή εξωτερικούς χώρους της βίλας.

Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels αποτελείται πλέον από 70 ακίνητα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη τη χώρα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024