Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΑthens Urban Hotels – Η new age ξενοδοχειακή σκηνή της Αθήνας με ένα κλικ
Ξενοδοχία

Αthens Urban Hotels – Η new age ξενοδοχειακή σκηνή της Αθήνας με ένα κλικ

Το athensurbanbotels.com ξεκίνησε ως ένα directory ξενοδοχείων με δυνατότητα σύνδεσης με το σύστημα κρατήσεων του κάθε μέλους, είναι όμως και μια «gold list» επιλεγμένων urban hotels που παρουσιάζονται με insider tips και χρήσιμες πληροφορίες μέσα από έμπειρη δημοσιογραφική ματιά.

To πρώτο site που συγκεντρώνει τις πιο «ψαγμένες» διευθύνσεις στον χάρτη φιλοξενίας της Αθήνας είναι γεγονός. Το athensurbanhotels.com ενσωματώνει την πολυετή εμπειρία και την υψηλή αισθητική της travel blogger και ταξιδιωτικής δημοσιογράφου κας Τίτης Βελοπούλου και αποτελεί μια πρωτοβουλία που προέκυψε από την ανάγκη για την προβολή των new age urban ξενοδοχείων της Αθήνας που κάνουν τα τελευταία χρόνια αισθητή την παρουσία τους στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας.

Το athensurbanbotels.com ξεκίνησε ως ένα directory ξενοδοχείων με δυνατότητα σύνδεσης με το σύστημα κρατήσεων του κάθε μέλους. Δεν είναι όμως μόνο αυτό… Είναι μια «gold list» επιλεγμένων urban hotels που παρουσιάζονται με insider tips και χρήσιμες πληροφορίες μέσα από έμπειρη δημοσιογραφική ματιά με σκοπό να διευκολύνουν τον χρήστη, και εν δυνάμει επισκέπτη, στην τελική επιλογή της διαμονής του και κατ’επέκταση στην κράτηση. Ταυτόχρονα, το αρχικό περιβάλλον του έχει τη μορφή ενός ταξιδιωτικού blog με πλούσια θεματολογία που προσφέρει ιδέες και στοχευμένες προτάσεις για ένα city break στην Αθήνα.

«Mετά από πτήσεις σε 44 χώρες του κόσμου, check in σε εκατοντάδες ξενοδοχεία που το καθένα είχε να διηγηθεί τη δική του μοναδική ιστορία, και αμέτρητα posts και stories των πιο instagrammable σημείων, επέστρεφα σε μια Αθήνα που μπορούσε πλέον να υπερηφανεύεται για την πληθώρα σε διαφορετικές προτάσεις διαμονής, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Έτσι μεγάλωνε μέσα μου ολοένα και περισσότερο η επιθυμία να υποστηρίξω αυτήν τη νέα τάση και μέσα από αυτό το ξενοδοχειακό boom, να αναδείξω την Αθήνα ως ιδανικό προορισμό για city break όλον τον χρόνο. Καρπός αυτής της νέας εποχής και πάνω απ’όλα της αγάπης μου για τα ξενοδοχεία, το athensurbanhotels.com, ένα ‘παράθυρο’ στην αθηναϊκή ξενοδοχειακή σκηνή που ανοίγει για όλα αυτά τα μικρά διαμάντια που προωθούν την αυθεντικότητα και τη σύγχρονη ελληνική φιλοξενία», λέει η κα Βελοπούλου. «Όσο για τη κατηγοριοποίηση; Η αλήθεια ότι τα όρια ανάμεσα σε ένα ξενοδοχείο με την κλασική έννοια, κι ένα υβριδικό new age κατάλυμα σε λογική rent apartment, με παροχές όμως ξενοδοχείου, είναι δυσδιάκριτα. Γι’αυτό κι εμείς δώσαμε σημασία στην εμπειρία της διαμονής, χωρίς να εμμένουμε σε αστέρια και κατηγορίες. H διαμονή, αλλωστε, είναι προσωπική υπόθεση και οι προτεραιότητες που θέτει κανείς για την τελική επιλογή είναι διαφορετικές. Το σίγουρο είναι ότι μέσα στο www.athensurbanhotels.com ο καθένας θα βρει το δικό του ιδανικό καταφύγιο».

Design – Layout
Ένα new age directory επιλεγμένων ξενοδοχείων με πλήρη παρουσίαση στα αγγλικά (κείμενο, φωτογραφίες, amenities, location, design, map, contact) και δυνατότητα Book Now με σύνδεση στο σύστημα κρατήσεων του κάθε ξενοδοχείου. H εύρεση γίνεται με βάση το Location (τη γειτονιά) ή την Hotel Type (hotel, boutique hotel, suites, apartments) • Η διαφορά από μια απλή παρουσιάση είναι ότι θα έχει προσωποποιημένη πληροφορία από την ομάδα του Αthens Urban Hotels όπως, highlights του ξενοδοχείου, το favourite room, αλλά και insider tips για να βοηθήσουν τους εν δυνάμει επισκέπτες στην τελική επιλογή.

Newsfeed
Η Home Page με τη μορφή blog θα παρουσιάζει όχι μόνο νέα των επιχειρήσεων και προσφορές, αλλά και πολυσυλλεκτικά δημοσιογραφικά θέματα καιξενοδοχειακά νέα.

Hotel Hub – Coming soon
Κάθε καινοτόμα υπηρεσία που έχει να κάνει άμεσα/ έμμεσα με τα Αθηναϊκά ξενοδοχεία θα μπορεί να μπει στο HUB μας ως Partner και να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη Hotel Community μέσα από την οποία να μπορούν να επωφεληθούν και οι δύο πλευρές. (Χρήσιμες πληροφορίες, interviews, παρουσιάσεις)

Στόχος
Να γίνει το απόλυτο εργαλείο για όποιον ενδιαφέρεται να βρει ψαγμένη διαμονή στην Αθήνα, αλλά και να προβληθεί η πόλη, μέσα από τα επιλεγμένα ξενοδοχεία-μέλη, ως προορισμός και ιδανικό city break για όλο τον χρόνο.

Η Τίτη Βελοπούλου είναι δημοσιογράφος (με πολυετή εμπειρία ως διευθύντρια Σύνταξης στα μεγαλύτερης κυκλοφορίας αθηναϊκά ταξιδιωτικά περιοδικά), travel blogger, Social Media Manager και Content creator με εξειδίκευση στα ξενοδοχεία. Με ταξίδια σε ολόκληρη την Ελλάδα και σε 44 χώρες του κόσμου, έχει συγκεντρώσει πρωτόγνωρες εμπειρίες διαμονήςπου την καθιστούν Hotel Expert». Τέλος, είναι μέλος της Κριτικής Επιτροπής των Greek Hotels of the Year που διοργανώνει κάθε χρόνο η Boussias Communication.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024