Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομία‘Best of Award of Excellence’ για τα GB Roof Garden & Tudor Hall από το ‘Wine Spectator’ και για το 2019
Ξενοδοχεία

‘Best of Award of Excellence’ για τα GB Roof Garden & Tudor Hall από το ‘Wine Spectator’ και για το 2019

Τα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall ακολουθούν τη φιλοσοφία 'food pairing wine', υποστηρίζοντας ότι η απόλυτη εμπειρία γεύσεων επιτυγχάνεται μέσω της αρμονίας του καλού φαγητού με το ποιοτικό κρασί.

Τα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall διακρίνονται για έκτη συνεχή χρονιά από το περιοδικό ‘Wine Spectator’ για την εξέχουσα λίστα κρασιών τους και συγκαταλέγονται ανάμεσα στους νικητές των Wine Spectator Restaurant Awards σε πάνω από 75 χώρες. Μέσω του συγκεκριμένου διαγωνισμού αναγνωρίζονται εστιατόρια σε όλο τον κόσμο που διατηρούν εξαίρετη λίστα κρασιών, η οποία ταιριάζει με το μενού του εστιατορίου και είναι αρεστή στους λάτρεις του καλού κρασιού.

“Είναι χαρά μας να προβάλλουμε προορισμούς σε όλο τον κόσμο οι οποίοι δείχνουν αφοσίωση στη λίστα των κρασιών τους, και την ίδια στιγμή να δημιουργούμε έναν ολοκληρωμένο γαστρονομικό οδηγό για τους αναγνώστες μας παγκοσμίως”, δήλωσε ο Marvin R. Shanken, συντάκτης και εκδότης του περιοδικού “Wine Spectator”. “Τόσο οι αρχάριοι λάτρεις του κρασιού όσο και οι έμπειροι sommeliers αναζητούν ενεργά και συχνάζουν σε εστιατόρια με συναρπαστικές, καλοδιατηρημένες λίστες κρασιών. Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές για το 2019!”

Tudor Hall.
 

Για ακόμη μια φορά, τα δυο εστιατόρια τιμήθηκαν με το βραβείο “Best of Award of Excellence”, γεγονός που τα εδραιώνει ως κορυφαίο προορισμό παγκοσμίως εκείνων που αγαπούν το καλό κρασί, τόσο χάρη στο κελάρι τους όσο και στην άριστη ποιότητα του μενού και του σέρβις. Το σημαντικό αυτό βραβείο απονεμήθηκε σε 1.244 εστιατόρια στον κόσμο και έχει στόχο να διακρίνει τις λίστες κρασιών εκείνες που παρουσιάζουν σημαντικό εύρος όσον αφορά τις περιοχές προέλευσης και την κορυφαία ποιότητα των προσφερόμενων κρασιών.

Ο Head Sommelier των εστιατορίων, κ. Ευάγγελος Ψωφίδης, με σημαντικές γνώσεις, διακρίσεις και πάθος για τα κρασιά και τα αποστάγματα, στοχεύει μέσα από τη λίστα κρασιών στην απεικόνιση των μεγαλύτερων οινοπαραγωγικών περιοχών του κόσμου. Έτσι, επιλέγει να εντάξει στην βραβευμένη πλέον λίστα του, κρασιά που περιγράφουν ιδανικά τα χαρακτηριστικά των περιοχών αυτών.

Τα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George ακολουθούν τη φιλοσοφία “food pairing wine”, υποστηρίζοντας ότι η απόλυτη εμπειρία γεύσεων επιτυγχάνεται μέσω της αρμονίας του καλού φαγητού με το ποιοτικό κρασί. Αποτελούν τα μοναδικά εστιατόρια στην Αθήνα που περιλήφθηκαν στη λίστα του περιοδικού “Wine Spectator” και βρίσκονται ανάμεσα στα εστιατόρια με την καλύτερη λίστα κρασιών σε όλο τον κόσμο.

Στη φωτογραφία το εστιατόριο GB Roof Garden στο Μεγάλη Βρεταννία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024