Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήBrown Beach Chalkida, το νέο μέλος της οικογένειας Brown Hotels
Ξενοδοχεία

Brown Beach Chalkida, το νέο μέλος της οικογένειας Brown Hotels

Το Brown Beach Chalkida αποτελεί ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου Pelagos, με την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου Urban Soul Project.

Το Brown Beach Chalkida διαθέτει 119 δωμάτια και bungalows, με κυκλαδίτικη αισθητική και βρίσκεται μια ώρα από την Αθήνα, στην παραλία του Αγίου Μηνά.

Η ομάδα των Brown Hotels έχει επιμεληθεί μια σειρά από εμπειρίες και προτάσεις που εκπληρώνουν τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη, επιλέγοντας τοπικές γεύσεις στα εστιατόρια του ξενοδοχείου. Η αμμώδης παραλία, λίγα βήματα από το ξενοδοχείο, η μεγάλη πισίνα και το poolbar, τα γήπεδα τένις, ο χώρος για massage treatments και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι αποπνέουν νησιώτικη αύρα. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του ξενοδοχείου είναι τα μοντέρνα και άνετα δωμάτια με ευρύχωρο μπαλκόνι, από όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη θέα στην πισίνα ή στη θάλασσα, πάνω σε μια αιώρα.

Το Brown Beach Chalkida αποτελεί ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου Pelagos, με την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου Urban Soul Project. Το ελληνικό καλοκαίρι, η αίσθηση της ζεστής αμμουδιάς και του ήλιου αποδόθηκαν στην αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, με την επιλογή υλικών όπως ξύλο, μάρμαρο, υφαντά, κεραμικά και χρώματα βγαλμένα από τη φύση. Ενώ, τη διαφορά κάνουν οι χαρακτηριστικές πινελιές των γεωμετρικών μοτίβων από δωρικούς κίονες και οι μαρμάρινες λεπτομέρειες που “παντρεύουν” την κληρονομιά της αρχαίας ελληνικής παράδοσης με τη μοντέρνα αισθητική.

Μετά το Brown Beach Chalkida και συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία, η αλυσίδα Brown Hotels αναμένεται να εγκαινιάσει στο προσεχές μέλλον ακόμη δύο ξενοδοχεία στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, αλλά και ακόμη ένα resort στη γειτονική Ερέτρια, το Brown Beach Eretria. Το επενδυτικό της πλάνο για την επόμενη τριετία περιλαμβάνει συνολικά 42 ξενοδοχεία και resorts, τα οποία ήδη βρίσκονται στο στάδιο της κατασκευής ή της ανάπτυξης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024