Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαCHC Group: Επεκτείνεται με δύο νέες συνεργασίες σε Σαντορίνη και Κάρπαθο
Ξενοδοχειακές μονάδες

CHC Group: Επεκτείνεται με δύο νέες συνεργασίες σε Σαντορίνη και Κάρπαθο

CHC Group

Πρόκειται για την ανάληψη της πλήρους διαχείρισης δύο ξενοδοχείων, στην Περίσσα της Σαντορίνης και στα Πηγάδια της Καρπάθου.

Με ένα ακόμα καλά σχεδιασμένο βήμα, η CHC Group επιβεβαιώνει το αναπτυξιακό της πλάνο, ενισχύοντας τον όμιλο με δύο νέες συνεργασίες με ξενοδοχειακές μονάδες σε Σαντορίνη και Κάρπαθο.

Ειδικότερα, πρόκειται για την ανάληψη της πλήρους διαχείρισης του ξενοδοχείου Santo Mangata 5* στην Περίσσα της κοσμοπολίτικης Σαντορίνης (πρώην Drossos Hotel), ένα ξενοδοχείο δίπλα στην θάλασσα, με πισίνα, δωμάτια διαφόρων κατηγοριών και μεζονέτες, lounge αλλά και όλες τις ανέσεις που αναζητά κάθε επισκέπτης.

Η δεύτερη συνεργασία αφορά το ξενοδοχείο Sound of the Sea 4* στα μαγευτικά Πηγάδια στην Κάρπαθο, με τη συμφωνία να προβλέπει 20ετή μίσθωση από την CHC Group και μετονομασία σε CHC Sound of the Sea. Το ξενοδοχείο διαθέτει σουίτες, διαμερίσματα και μεζονέτες, βρίσκεται σε ειδυλλιακό σημείο κοντά στην πόλη, προσφέροντας εξατομικευμένη και φιλική εξυπηρέτηση για όλη την οικογένεια.

Σε δήλωσή του ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, ανέφερε: «Όπως είχαμε προαναγγείλει, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα και επίσημα δυο ακόμη νέες συνεργασίες με ξενοδοχειακές μονάδες που έχουν ιδιαίτερο και πολύπλευρο αποτύπωμα σε Σαντορίνη και Κάρπαθο. Συνεχίζουμε με αυτόν τον τρόπο την υλοποίηση του στρατηγικού μας σχεδιασμού με αποκλειστικό γνώμονα το χτίσιμο win-win συνεργασιών, αλλά και την αξιοποίηση στο έπακρο των πλεονεκτημάτων που μπορεί να προσφέρει η CHC Group στην αναπτυξιακή προοπτική κάθε ξενοδοχειακής μονάδας με συνέπεια και υπευθυνότητα. Με γνώση και όραμα. Για τον ελληνικό τουρισμό, για την πατρίδα μας και τους ανθρώπους της».

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

08/06/2023
07/06/2023
06/06/2023
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023