Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαCondé Nast Traveler’s 2022 Readers’ Choice Awards: Τα Katikies Santorini και Katikies Mykonos κορυφαία ξενοδοχεία στην Ελλάδα
Βραβεία

Condé Nast Traveler’s 2022 Readers’ Choice Awards: Τα Katikies Santorini και Katikies Mykonos κορυφαία ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Το Katikies Santorini και το Katikies Mykonos τοποθετήθηκαν από τους αναγνώστες του πιο έγκριτου οδηγού παγκοσμίως στο υψηλότερο βάθρο, κερδίζοντας την πρώτη και την δεύτερη θέση ως τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Το ταξιδιωτικό περιοδικό Condé Nast Traveler ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των ετήσιων Readers’ Choice Awards για το 2022 με το Katikies Santorini και το Katikies Mykonos να καταλαμβάνουν την πρώτη θέση και την δεύτερη θέση στην προτίμηση του παγκόσμιου κοινού για την Ελλάδα.

Περισσότεροι από 240.000 αναγνώστες του Condé Nast Traveler ψήφισαν, καταθέτοντας τις βαθμολογίες τους για τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες σε ολόκληρο τον κόσμο, προσφέροντας μία πλήρη εικόνα των κορυφαίων προορισμών που επισκέφθηκαν φέτος και στους οποίους αδημονούν να επιστρέψουν. Το Katikies Santorini και το Katikies Mykonos τοποθετήθηκαν από τους αναγνώστες του πιο έγκριτου οδηγού παγκοσμίως στο υψηλότερο βάθρο, κερδίζοντας την πρώτη και την δεύτερη θέση ως τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Τα Readers’ Choice Awards αποτελούν την παλαιότερη και πιο έγκριτη διάκριση στην ταξιδιωτική βιομηχανία και η πλήρης λίστα των νικητών βρίσκεται αναρτημένη εδώ.

“Κάθε βράβευση των ξενοδοχείων μας αποτελεί για εμάς πηγή χαράς και ενθουσιασμού, όταν όμως κερδίζεις την κορυφαία βράβευση από τον κορυφαίο θεσμό στο παγκόσμιο ταξιδιωτικό στερέωμα, τότε η χαρά είναι διπλή. Το γεγονός πως δύο ξενοδοχεία του Ομίλου μας, το Katikies Santorini και το Katikies Mykonos, κατέλαβαν την πρώτη θέση στην προτίμηση των πολυταξιδεμένων και απαιτητικών αναγνωστών του Condé Nast Traveler στην Ελλάδα, αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή, αλλά και επιβεβαίωση πως η προσπάθεια και η εμμονή μας να προσφέρουμε μόνο το καλύτερο σε κάθε επίπεδο της εμπειρίας φιλοξενίας των επισκεπτών μας είναι τελικά πάντα η πιο σωστή επιλογή. Άλλωστε για εμάς εδώ στο Katikies Hotel Group είναι και η μόνη επιλογή, καθώς δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από το τέλειο για τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται τον πολύτιμο χρόνο των διακοπών τους”, δήλωσε κ. Βασίλειος Κουμπής, γενικός διευθυντής των Katikies Hotels.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024