Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιάκριση για το Rocabella Mykonos στα TripAdvisor Travelers’ Choice Hotels 2015
Διάκριση ξενοδοχείου

Διάκριση για το Rocabella Mykonos στα TripAdvisor Travelers’ Choice Hotels 2015

Το Rocabella Mykonos, βρίσκεται 300 μέτρα από την παραλία του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο, μόλις 3 χλμ. από τη Χώρα και 1 χλμ. από το νέο λιμάνι.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το ξενοδοχείο Rocabella Mykonos, που βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο, συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους νικητές διακρίσεων του TripAdvisor για το 2015, στα βραβεία 2015 Travelers’ Choice, καταλαμβάνοντας τη δέκατη τρίτη θέση ανάμεσα στα 25 πιο ρομαντικά ξενοδοχεία της Ευρώπης (TOP25 Hotels for Romance).

Σύμφωνα με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, πρόκειται για διάκριση εξαιρετικής σημασίας, καθώς οι νικητές των βραβείων προσδιορίστηκαν με βάση τα σχόλια και τις εκτιμήσεις των ίδιων των ταξιδιωτών και φιλοξενούμενων.

O κ. Γεώργιος Καλφόπουλος, COO του Ομίλου Rocabella Hotels δήλωσε σχετικά: “Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μας, μας τίμησαν για άλλη μια χρονιά με μια τόσο σημαντική διάκριση, μέσα από το TripAdvrisor, μια από τις εγκυρότερες σελίδες αξιολόγησης ξενοδοχειακών μονάδων και εστιατορίων. Με στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών, δεσμευόμαστε για τη συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών που προσφέρουμε, για την ανάπτυξη του τοπικού τουρισμού και την προώθηση της Ελλάδας”.

Το Rocabella Mykonos, βρίσκεται 300 μέτρα από την παραλία του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο, μόλις 3 χλμ. από τη Χώρα και 1 χλμ. από το νέο λιμάνι. Όλα τα δωμάτια του Rocabella Mykonos έχουν θέα. Άλλα στη θάλασσα, άλλα στη Δήλο και το νησάκι Ρήνεια και άλλα στο νότιο κομμάτι του Αιγαίου. Διαθέτει 5 Superior, 4 Deluxe και 8 Deluxe δωμάτια με τζακούζι minimal αισθητικής του Rocabella Mykonos διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και μπαλκόνια με θέα. Οι 4 σουίτες νεονύμφων του Rocabella Mykonos διαθέτουν άνετους χώρους και εξωτερικό spa με θέα στη θάλασσα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024