Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιάκριση για το ξενοδοχείο Rocabella Mykonos στα βραβεία Travelers’ Choice Hotels 2014
Διάκριση ξενοδοχείου

Διάκριση για το ξενοδοχείο Rocabella Mykonos στα βραβεία Travelers’ Choice Hotels 2014

Το Rocabella Mykonos κατέλαβε την έκτη θέση ανάμεσα στα 25 πιο ρομαντικά ξενοδοχεία της Ελλάδας (TOP 25 Hotels for Romance), καθώς και την όγδοη θέση στα 25 καλύτερα μικρά ξενοδοχεία της Ελλάδας (TOP 25 Small Hotels in Greece) στα βραβεία 2014 Travelers’ Choice.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το ξενοδοχείο Rocabella Mykonos, που βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο, συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους νικητές διακρίσεων του TripAdvisor για το 2014, στα βραβεία 2014 Travelers’ Choice, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση ανάμεσα στα 25 πιο ρομαντικά ξενοδοχεία της Ελλάδας (TOP 25 Hotels for Romance) καθώς και την όγδοη θέση στα 25 καλύτερα μικρά ξενοδοχεία της Ελλάδας (TOP 25 Small Hotels in Greece). Στο 12ο έτος της διεξαγωγής των βραβείων, τα πιο σημαντικά ακίνητα του κόσμου συμπεριλήφθηκαν στις κατηγορίες Top Hotels, οικονομικά ξενοδοχεία, B&Bs και πανδοχεία, οικογενειακά ξενοδοχεία, πολυτελή ξενοδοχεία, Romance, και μικρά ξενοδοχεία.

Πρόκειται για διακρίσεις εξαιρετικής σημασίας, καθώς οι νικητές των βραβείων προσδιορίστηκαν με βάση τα σχόλια και τις εκτιμήσεις των ίδιων των ταξιδιωτών και φιλοξενούμενων.

O κ. Γεώργιος Καλφόπουλος, γενικός διευθυντής του Rocabella Mykonos, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μας, μας τίμησαν με δύο τόσο σημαντικές διακρίσεις, μέσα από το TripAdvrisor, μια από τις εγκυρότερες σελίδες αξιολόγησης ξενοδοχειακών μονάδων και εστιατορίων. Έχουμε πλήρη συναίσθηση της ευθύνης μας στην ανάπτυξη του τοπικού τουρισμού της χώρας μας, καθώς πιστεύουμε πως τόσο η ομορφιά της όσο και η ιστορία της και ο πολιτισμός της το αξίζουν. Τα βραβεία αυτά, αποτελούν ένα ακόμη κίνητρο για να συνεχίσουμε να λειτουργούμε παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και προωθώντας την ελληνική κουλτούρα και φιλοξενία, με στόχο την ικανοποίηση των επισκεπτών και τη δημιουργία αξέχαστων εμπειριών και αναμνήσεων”.

Η Barbara Messing, chief marketing officer του TripAdvisor είπε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι αναγνωρίζοντας τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, με βάση τις απόψεις όσων τα γνωρίζουν καλύτερα – των εκατομμυρίων ταξιδιωτών σε όλο τον κόσμο που επισκέπτονται το TripAdvisor για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους. Για όσους αναζητούν έμπνευση για τον προγραμματισμό των ταξιδιών τους για το 2014, αυτή η λίστα των θεαματικών καταλυμάτων που έλαβαν τα “Travelers’ Choice Hotels” για το 2014 ‘είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσουν”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024