Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΔιάκριση του GB Roof Garden από το περιοδικό Wine Spectator
Διάκριση ξενοδοχείου

Διάκριση του GB Roof Garden από το περιοδικό Wine Spectator

Το GB Roof Garden είναι ένα από τα δύο εστιατόρια της Αθήνας που περιλήφθησαν στη λίστα του περιοδικού 'Wine Spectator' ως τα εστιατόρια με την καλύτερη λίστα κρασιών σε όλο τον κόσμο.

Το εστιατόριο GB Roof Garden απέκτησε μία ακόμα πολύ σημαντική διάκριση. Ένα από τα δημοφιλέστερα περιοδικά κρασιού, το “Wine Spectator” απένειμε το Award of Excellence 2013 στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

Πρόκειται για ένα lifestyle περιοδικό που από το 1976 επικεντρώνεται στην κουλτούρα του κρασιού. Δημοσιεύει 15 τεύχη το χρόνο και το περιεχόμενο του περιλαμβάνει νέα, άρθρα, καθώς και πολλά σχόλια και αξιολογήσεις γύρω από τα κρασιά. Έχει ανακηρυχθεί από το “Luxury Institute” ως το πρώτο περιoδικό ανάμεσα σε πολλαπλές εκδόσεις που απευθύνονται σε επιχειρηματίες και καταναλωτές.

Το GB Roof Garden είναι ένα από τα δύο εστιατόρια της Αθήνας που περιλήφθησαν στη λίστα του περιοδικού “Wine Spectator” ως τα εστιατόρια με την καλύτερη λίστα κρασιών σε όλο τον κόσμο. Αυτή η τιμητική διάκριση του εστιατορίου αποτελεί πηγή έμπνευσης για ακόμα περισσότερες μελλοντικές επιτυχίες, καθώς είναι μία απόδειξη για το Ξενοδοχείο ότι η συνεχόμενη προσπάθεια για εξαιρετικές υπηρεσίες και προϊόντα αναγνωρίζεται.

Το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, του οποίου την λειτουργική διεύθυνση έχει η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ. Η Starwood είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1.051 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες και 145.000 εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της, όπως οι The Luxury Collection, St. Regis, Sheraton, Westin, Four Points by Sheraton, και W, Le Meridien, την πρόσφατη Aloft και τη Starwood Vacation Ownership. Inc, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών, η Starwood αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024