Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιάκριση του ξενοδοχείου Grand Resort Lagonissi στα Eye Awards
Βράβευση

Διάκριση του ξενοδοχείου Grand Resort Lagonissi στα Eye Awards

Το Grand Resort Lagonissi βραβεύτηκε με το European Eye Award ως το καλύτερο Beach Resort το 2011.

H Gene Heaney, πρόεδρος των Eye Awards στην Αμερική, ανακοίνωσε ότι το ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi ήταν ο νικητής για το Ευρωπαϊκό Βραβείο, ως το καλύτερο Beach Resort 2011. To Grand Resort Lagonissi επελέγη ανάμεσα σε πολλά ξενοδοχεία πολυτελείας της Ευρώπης για να τιμηθεί με το ξεχωριστό αυτό βραβείο για το έτος 2011.

Τα Eye Awards δημιουργήθηκαν από επαγγελματίες με μεγάλη ταξιδιωτική εμπειρία σε πολυτελείς προορισμούς για να αναδείξουν τον καλύτερο. Το “Mάτι” στα Eye Awards καθορίζει ότι τα βραβεία απονέμονται σε προορισμούς, όπου τα μάτια των ταξιδιωτών είναι εκείνα που επιλέγουν ποιο ξενοδοχείο θα βραβευθεί μέσα από εκτεταμένη έρευνα αγοράς.

Ο γενικός γιευθυντής του Grand Resort Lagonissi, κ. Νίκος Τζήμας, παρέλαβε το βραβείο που ανέδειξε το ξενοδοχείο ως το καλύτερο από τα καλύτερα στην κατηγορία Best Beach Resort της Ευρώπης. Το Grand Resort Lagonissi κέρδισε σε σύγκριση με άλλα ξενοδοχεία, καθότι παρέχει συνεχώς υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και σε συνδυασμό με τα πολυτελή καταλύματα ενθουσίασαν τους πελάτες του. “Άλλη μία διάκριση αναγνώρισης των υψηλών υπηρεσιών μας που τοποθετεί την Ελλάδα πρώτη, στη διεθνή σκηνή του τουρισμού“, ανέφερε ο κ. Τζήμας, ευχαριστώντας το προσωπικό για τον επαγγελματισμό του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024