Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιεθνείς βραβεύσεις για το Kinsterna Hotel στη Λακωνία
Ξενοδοχεία

Διεθνείς βραβεύσεις για το Kinsterna Hotel στη Λακωνία

Το Kinsterna Hotel αποτελεί ένα βυζαντινό αρχοντικό, με στόχο των ιδιοκτητών την αναβίωση του φυσικού περιβάλλοντος και των παραγωγικών δραστηριοτήτων, ώστε το αρχοντικό να είναι αυτόνομο, παράγοντας σήμερα δικά του προϊόντα.

Το Kinsterna Hotel βραβεύτηκε πρόσφατα από τον διεθνή οργανισμό Seven Stars Luxury Hospitality & Lifestyle Awards και απέσπασε την κορυφαία τιμητική διάκριση “Signum Virtutis: The Seal of Excellence at the Hotels & Resorts Sector”. Το Signum Virtutis αποτελεί ουσιαστικά τη σφραγίδα αριστείας που διαχωρίζει τους εξαιρετικούς από τους καλύτερους, διαβεβαιώνοντας έτσι τους απαιτητικούς ταξιδιώτες ότι τόσο η εμπειρία διαμονής όσο και το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει το Kinsterna Hotel βρίσκονται σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο.

Παράλληλα, η παγκόσμια πλατφόρμα HotelsCombined απένειμε στο Kinsterna Hotel τη διάκριση Recognition of Excellence 2019. Με βαθμολογία 9,9/10, η οποία προκύπτει αποκλειστικά από τις θετικές κριτικές και τα σχόλια μεμονωμένων επισκεπτών που έχουν δημοσιευθεί σε websites, forums & social media, το Kinsterna Hotel κατατάσσεται πλέον στο 3% των τουριστικών καταλυμάτων παγκοσμίως που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν τόσο υψηλή βαθμολογία  ικανοποίησης των επισκεπτών τους.

Το Kinsterna Hotel αποτελεί ένα βυζαντινό αρχοντικό που αποκαταστάθηκε με σεβασμό στην ιστορική του διαδρομή για να αποτελέσει έναν ολοκληρωμένο οικισμό με το κεντρικό αρχοντικό και τα γύρω σπίτια. Παράλληλα, στόχος των ιδιοκτητών ήταν η αναβίωση του φυσικού περιβάλλοντος και των παραγωγικών δραστηριοτήτων ώστε το αρχοντικό να είναι αυτόνομο, παράγοντας σήμερα δικά του προϊόντα.

Υποδέχθηκε τους πρώτους επισκέπτες του τον Απρίλιο του 2010 και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να αποσπάσει πλήθος βραβείων και διακρίσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, δικαιώνοντας έτσι το όραμα των ιδιοκτητών του. “Το Kinsterna Hotel, με τη μακρά ιστορία του, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, το μοναδικό φυσικό περιβάλλον και την αναβίωση των παραγωγικών δραστηριοτήτων του παρελθόντος στο κτήμα του έκτασης 90 στρεμμάτων, καθώς και των υπηρεσιών που προσφέρει στους επισκέπτες του, προσφέρει μια ξεχωριστή πρόταση φιλοξενίας. Παράλληλα αποτελεί και μια σημαντική επένδυση που αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν τόσο της ευρύτερης περιοχής της Λακωνίας, όσο και ολόκληρης της Ελλάδας”, αναφέρουν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024