Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιεθνής αναγνώριση από το Forbes.com για το ξενοδοχείο Grace Santorini
Ξενοδοχεία

Διεθνής αναγνώριση από το Forbes.com για το ξενοδοχείο Grace Santorini

Η δημοσιογράφος Katie Chang του Forbes.com αναφέρθηκε με πολύ θετικά σχόλια και στο ανανεωμένο 363 Champagne Lounge του ξενοδοχείου, που αυτό το καλοκαίρι έκανε τη διαφορά με μια σειρά από εκδηλώσεις γευσιγνωσίας.

Εμπνευσμένη από την ομορφιά και την απλότητα της Σαντορίνης, η διακριτική πολυτέλεια του ξενοδοχείου Grace Santorini κατάφερε να μονοπωλήσει και φέτος το ενδιαφέρον του διεθνούς ταξιδιωτικού τύπου: Πρόσφατα, η δημοφιλής πλατφόρμα διαδικτυακών κρατήσεων Booking.com ανέδειξε την πισίνα του ξενοδοχείου σε μια από τις καλύτερες παγκοσμίως, ενώ μια σειρά από online portals διεθνούς ακτινοβολίας, όπως τα InStyle.co.uk, L’ Officiel.com, Telegraph.co.uk  και Travel + Leisure.com δημοσίευσαν εγκωμιαστικά σχόλια.

Αυτή τη φορά, η διεθνής αναγνώριση προήλθε από τη “Βίβλο των επιχειρήσεων”, την ιστοσελίδα Forbes.com και τη δημοσιογράφο Katie Chang, που σε αφιερωματικό της άρθρο ανέδειξε τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει το Grace Santorini. Υπό τον τίτλο “Discover Discreet Accommodations, Endless Views, and Champagne Galore at Grace Santorini”, η κα Chang προχώρησε σε ένα εκτενές ρεπορτάζ, περιγράφοντας με εξαιρετική λεπτομέρεια τη διαμονή της στο ξενοδοχείο. Η διακεκριμένη δημοσιογράφος, άρθρα της οποίας έχουν στο παρελθόν φιλοξενηθεί, μεταξύ άλλων, στα περιοδικά “T: The New York Times Style Magazine”, “Esquire“, αλλά και την αμερικανική “Vogue”, εντυπωσιάστηκε από τη μινιμαλιστική και εκλεπτυσμένη διακόσμηση, την αιγαιοπελαγίτικη θέα, αλλά και τη βαθιά αίσθηση περιποίησης και τις υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο.

Η κα Chang αναφέρθηκε με πολύ θετικά σχόλια στο ανανεωμένο 363 Champagne Lounge του ξενοδοχείου, που αυτό το καλοκαίρι έκανε τη διαφορά με μια σειρά από εκδηλώσεις γευσιγνωσίας σε συνεργασία με τις δύο εμβληματικές σαμπάνιες του Οίκου Moet Hennessy, Dom Perignon και Moet & Chandon.

Ειδική μνεία έκανε, επίσης, στο εστιατόριο Santoro του Grace Santorini και τις εξαιρετικές all-day γαστριμαργικές εμπνεύσεις του Executive Chef, Σπύρου Αγιούς, αρχής γενομένης από το υπέροχο πρωινό και δίνοντας έμφαση στα signature πιάτα του δείπνου. Ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια επεφύλαξε για πιάτα όπως η αλμυρή σούπα φιδέ με τρυφερά noodles, βουτυρωμένο αχινό και λεμόνι, αλλά και ο μουσακάς με λαυράκι, μπεσαμέλ γιαουρτιού και τραγανές γαρίδες.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024