Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιεθνής διάκριση για το The Romanos, a Luxury Collection Resort στην Costa Navarino
To ξενοδοχείο βρίσκεται στην Condé Nast Traveller’s Gold List για το 2012

Διεθνής διάκριση για το The Romanos, a Luxury Collection Resort στην Costa Navarino

Ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου το The Romanos, a Luxury Collection Resort στην Costa Navarino, σύμφωνα με το Condé Nast Traveller’s Gold List 2012.

Μία ακόμη διάκριση κερδίζει το The Romanos, a Luxury Collection Resort στην Costa Navarino, καθώς συμπεριλαμβάνεται στα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, σύμφωνα με το Condé Nast Traveller’s Gold List 2012. To ξενοδοχείο The Romanos Resort βρίσκεται στην κατηγορία “Best Hotels for Leisure Facilities”, μία ακόμη επιβράβευση που συμβάλλει στη συνολική καθιέρωση της Costa Navarino αλλά και της περιοχής της Μεσσηνίας, ανάμεσα στους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς ανά τον κόσμο.

Το Condé Nast Traveller’s Gold List που επέλεξε το The Romanos Resort, είναι η ετήσια λίστα της διεθνώς καταξιωμένης αγγλικής έκδοσης, οι συντάκτες της οποίας επιλέγουν τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως. Αυτή η διάκριση που αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε ξενοδοχείο, έρχεται σε συνέχεια της βράβευσης του The Romanos Resort ως “Favourite Overseas Leisure Hotel: Europe, Asia Minor and the Russian federation” στον καθιερωμένο θεσμό Condé Nast Traveller Readers’ Travel Awards 2011 και της συνολικής αναγνώρισης του προορισμού από την έναρξη λειτουργίας το Μάιο του 2010.

Το The Romanos Resort βρίσκεται στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino στη Μεσσηνία. Η Gold List αναφέρεται χαρακτηριστικά στα deluxe δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου – πολλά από τα οποία διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, καθώς και στο πλήθος εστιατορίων και παροχών που είναι διαθέσιμα στους επισκέπτες. Ανάμεσα στις επιλογές στο Navarino Dunes είναι το 4.000 τ.μ. Anazoe Spa, με πλήρη σειρά εξειδικευμένων θεραπειών εμπνευσμένων από την αρχαία Ελλάδα, ενώ για τους λάτρεις της δράσης οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν σπορ θαλάσσης όπως το windsurfing, kite-surfing, καγιάκ και καταδύσεις, αθλήματα ρακέτας, αλλά και οργανωμένες εκδρομές και διαδρομές για ποδήλατο και πεζοπορία, που αποτελούν τον ιδανικό τρόπο για την εξερεύνηση της περιοχής. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στο The Bay Course, το δεύτερο signature γήπεδο γκολφ στην περιοχή Navarino Bay της Costa Navarino, που ξεκίνησε να λειτουργεί τον Οκτώβριο. Μαζί με το πρώτο signature γήπεδο The Dunes Course, δημιουργούν ένα γκολφ προορισμό για όλο το χρόνο.

Σε αυτό το περιβάλλον αυθεντικής πολυτέλειας, συγκαταλέγεται και η βραβευμένη για το design Royal Villa Koroni, καθώς και πλήθος επιλογών αναψυχής, δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Οι επισκέπτες της Costa Navarino, καλούνται να γνωρίσουν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Μεσσηνίας μέσα από προγράμματα που βασίζονται στα τοπικά έθιμα και στις παραδόσεις.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023