Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιεθνής βράβευση του ξενοδοχείου Platanista

Διεθνής βράβευση του ξενοδοχείου Platanista

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το ξενοδοχείο Platanista στην Κω βραβεύθηκε από το μεγαλύτερο βρετανικό τουριστικό οργανισμό, Thomson, ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία 4 αστέρων θερινών διακοπών του κόσμου για […]

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το ξενοδοχείο Platanista<.> στην Κω βραβεύθηκε από το μεγαλύτερο βρετανικό τουριστικό<...> οργανισμό, Thomson, ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία 4 αστέρων θερινών διακοπών του κόσμου για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στους πελάτες του για την θερινή περίοδο του 1999.
Η βράβευση έγινε πρόσφατα στο ξενοδοχείο 'Χανδρής' της Αθήνας παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου της Thomson, Shaun Powell, του βασικού υπεύθυνου του ομίλου Thomson, Charles Gurassa, του διευθυντή της επιχειρηματική μονάδας Colin Mitchell και της διευθύντρια υπηρεσιών διακοπών στο εξωτερικό Lee Ormesher καθώς και των τοπικών διευθυντών και αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.
Η επιλογή αυτή βασίζεται στην βαθμολογία που δίνουν οι ίδιοι οι πελάτες στο ερωτηματολόγιο που συμπληρώνουν κατά την αναχώρηση τους, αφορά στην ποιότητα του καταλύματος τις υπηρεσίες που προσφέρει την άνεση και πολυτέλεια των χώρων, την καθαριότητα, το φαγητό, την φιλικότητα του προσωπικού και την εξυπηρέτηση.
Η συνεχής βράβευση του ξενοδοχείου Platanista αποτελεί αναγνώριση και δικαίωση των προσπαθειών της διεύθυνσης και του προσωπικού του ξενοδοχείου να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024