Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιπλή βράβευση για το King George Palace

Διπλή βράβευση για το King George Palace

Ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, αλλά και 40ο καλύτερο στην Ευρώπη, βραβεύτηκε το King George Palace από τους αναγνώστες του αμερικάνικου περιοδικού Conde Naste Traveler. Πρόκειται για τα ReadersΆ […]

Ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, αλλά και 40ο καλύτερο στην Ευρώπη, βραβεύτηκε το King George Palace από τους αναγνώστες του αμερικάνικου περιοδικού Conde Naste Traveler. Πρόκειται για τα ReadersΆ Choice<...>Awards 2007 “Top 100 The Best in the World Hotels, Cruises, Airlines, Islands, Cities“, που παρουσιάστηκαν στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού.

Το King George Palace αποτελεί το στολίδι της αλυσίδας Classical Hotels και ταυτόχρονα κομμάτι της αθηναϊκής ιστορίας. Από το 1936 έχει φιλοξενήσει βασιλείς, πρίγκηπες, προέδρους και μυθικές προσωπικότητες από ολόκληρο τον κόσμο.

Σήμερα, το King George Palace με ιδιαίτερο χαρακτήρα και μοναδική διακόσμηση σε καθένα από τα 102 δωμάτια και σουίτες του, εννοεί τη φιλοξενία ως τέχνη. Η Royal Penthouse Suite 350 τ.μ., με τις τοιχογραφίες του Κωνσταντίνου Κακανιά και τη βεράντα με ιδιωτική πισίνα μπροστά στον Παρθενώνα, είναι το αγαπημένο κατάλυμα κάθε VIP, πολιτικού ή σείχη. Στον 7ο όροφο βρίσκεται το εστιατόριο Tudor Hall, με την καλύτερη θέα της πόλης και την επιμέλεια Alain Ducasse formation, ενώ το ολοκαίνουργιο T Palace lounge bar στο ισόγειο αποτελεί ήδη σημείο αναφοράς της νυχτερινής Αθήνας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024