Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΔιπλή βράβευση για το ξενοδοχείο “Ηλιότοπος” της Σαντορίνης

Διπλή βράβευση για το ξενοδοχείο “Ηλιότοπος” της Σαντορίνης

Δύο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε το ξενοδοχείο `Ηλιότοπος` της Σαντορίνης στα Philoxenia Tourism Awards, τα οποία απονεμήθηκαν για πρώτη φορά φέτος, στο πλαίσιο των εγκαινίων της 22ης Διεθνούς ΤουριστικήςΈκθεσης Philoxenia της […]

Δύο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε το ξενοδοχείο `Ηλιότοπος` της Σαντορίνης στα Philoxenia Tourism Awards, τα οποία απονεμήθηκαν για πρώτη φορά φέτος, στο πλαίσιο των εγκαινίων της 22ης Διεθνούς Τουριστικής<...>Έκθεσης Philoxenia της Θεσσαλονίκης, στις 16 Νοεμβρίου 2006, επιβραβεύοντας τη συνέπεια του σε θέματα φιλοξενίας και παροχής υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο πρωινό, προωθώντας την τοπική κουζίνα, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε ως το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο, αφού η τοποθεσία του προσφέρει μοναδική θέα στη καλντέρα.

Χτισμένο με βάσει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Σαντορίνης και με έντονα ρομαντική διάθεση, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ζευγάρια, που θέλουν να ζήσουν τη μαγεία του νησιού και να απολαύσουν τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα. Σημαντική είναι άλλωστε η δραστηριότητα του Ηλιότοπου και στη διοργάνωση γάμων, αφού ζευγάρια από όλο το κόσμο επιλέγουν τη ταράτσα του ξενοδοχείου για να ανταλλάξουν όρκους αιώνια πίστης. Χαρακτηριστικό είναι δε το γεγονός ότι το 2002 το διεθνές τουριστικό κανάλι Travel Channel επέλεξε το ξενοδοχείο Ηλιότοπος, ως το Νο1 στις προτιμήσεις των μελλόνυμφων ζευγαριών, μεταξύ των 10 δημοφιλέστερων προορισμών για γάμους στο κόσμο.

Επίσης, μέσα από τα προϊόντα της Σαντορινιάς γης, ο Ηλιότοπος αναδεικνύει ελληνικές γεύσεις που δε μπορούν να αφήσουν κανένα ασυγκίνητο. Για τις σπιτικές γεύσεις του πρωινού του Ηλιότοπου, αλλά και για το μπουφέ μεσογειακής διατροφής, μίλησε η κυρία Λίλα Κωνσταντινίδη κατά την παραλαβή του βραβείου, στους παρουσιαστές της εκπομπής Μένουμε Ελλάδα της ΕΤ-1, Γιώργο Αμυρά και Ρένια Τσιτσιμπίκου, οι οποίοι είχαν αναλάβει την παρουσίαση της βραδιάς των εγκαινίων της Philoxenia.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στη χρυσή πεντάδα των νικητών για το ξενοδοχείο με το καλύτερο πρωινό, τον Ηλιότοπο ακολούθησαν τα ξενοδοχεία Grande Bretagne Αθήνα, Hyatt Regency Θεσσαλονίκη Makedonia Palace, Θεσσαλονίκη και Porto Carras Grand Resort, Χαλκιδική

Γνωστή είναι άλλωστε η δράση του Ηλιότοπου στο χώρο του κρασιού και του οινικού τουρισμού. Συγκεκριμένα κάθε Τρίτη (από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο) στην ηφαιστειακή του σπηλιά, διοργανώνονται γευστικές δοκιμές κρασιών, ενώ δε λείπουν και οι διάφορες ειδικές οινικές εκδηλώσεις καθ` όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Τα δύο αυτά βραβεία, αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία για τον Ηλιότοπο, αφού στην ουσία του τα απένειμε το ίδιο το κοινό, το οποίο συμμετείχε σε δημόσια ανοικτή ψηφοφορία κατά την οποία οι συμμετέχοντες, κατέθεσαν τις προτιμήσεις τους στην ιστοσελίδα της Philoxenia ή συμπλήρωσαν το ψηφοδέλτιο, που δημοσιεύτηκε σε επιλεγμένα μέσα ενημέρωσης αναδεικνύοντας τους καλύτερους του ελληνικού τουρισμού.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024