Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔωρεά 100.000 ευρώ από τον Όμιλο Louis σε Χρυσοχού και Κάτω Πύργο Κύπρου
Ξενοδοχεία

Δωρεά 100.000 ευρώ από τον Όμιλο Louis σε Χρυσοχού και Κάτω Πύργο Κύπρου

Το ποσό θα χρησιμοποιηθεί για κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς και του Αγροτικού Κέντρου Κάτω Πύργου.

Σε σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, ο Όμιλος Louis παρέδωσε το ποσό των 100.000 ευρώ εξ ημισείας προς το Δημοτικό Συμβούλιο Πόλης Χρυσοχούς και στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κάτω Πύργου. Η δωρεά από τον τουριστικό όμιλο γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για ενίσχυση του έργου των δημόσιων νοσηλευτηρίων των απομακρυσμένων περιοχών του νησιού μας.

Το ποσό θα χρησιμοποιηθεί για κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς και του Αγροτικού Κέντρου Κάτω Πύργου. Μετά από συνεννόηση του Ομίλου Louis και του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ), καταγράφηκαν οι ανάγκες των δύο νοσηλευτηρίων σε εξοπλισμό. Το επόμενο διάστημα μεταξύ άλλων θα αγοραστούν από τις τοπικές αρχές -με την εποπτεία του ΟΚΥΠΥ- ιατρικά μηχανήματα και εργαλεία, monitors, πιεσόμετρα, δάπεδα, αυτοκίνητο και άλλα.

Παραδίδοντας τις επιταγές, ο κ. Ιάσωνας Περδίος, διευθύνων σύμβουλος της Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, ανέφερε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που, ως Louis Hotels και Όμιλος Louis, συμμετέχουμε ενεργά στις προσπάθειες κράτους και πολιτείας για κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών που έχουν προκύψει στον τομέα της υγείας. Σήμερα ενώνουμε τις δυνάμεις μας με εσάς, τις τοπικές αρχές και τους πολίτες, με στόχο την ενίσχυση του έργου των νοσηλευτηρίων απομακρυσμένων περιοχών όπως είναι η Πόλη Χρυσοχούς και ο Κάτω Πύργος. Πάντοτε κοντά στην κοινωνία, ο Όμιλός μας ανταποδίδει τη διαχρονική εμπιστοσύνη του κοινού. Σε αυτό το σημείο θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τον προέδρο του Ομίλου Louis, κ. Κωστάκη Λοΐζου, καθώς χωρίς τη δημιουργική συμβολή του δε θα γινόταν κατορθωτή αυτή η δωρεά”.

Παραλαμβάνοντας τις επιταγές, ο δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς, κ. Γιώτης Παπαχριστοφή και ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κάτω Πύργου Τυλληρίας, κ. Νίκος Κλεάνθους εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Όμιλο Louis για την πολύτιμη συνεισφορά του και διαβεβαίωσαν ότι με το ποσό θα καλυφθούν σημαντικές ανάγκες των δύο νοσηλευτηρίων που εξυπηρετούν πάνω από 30 κοινότητες.

Η δωρεά εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σειράς δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από τον Όμιλο Louis, ο οποίος αναγνωρίζει τη σημαντικότητα της ενεργής προσφοράς στην κοινωνία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024