Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΔυνατότητα κράτησης ξενοδοχείων από το danae.gr
Συνεργασία με την booking.com

Δυνατότητα κράτησης ξενοδοχείων από το danae.gr

Το danae.gr πρόσθεσε στις Online υπηρεσίες που προσφέρει, τη δυνατότητα κράτησης ξενοδοχείων σε συνεργασία με την booking.com, έναν από τους μεγαλύτερους providers ξενοδοχείων παγκοσμίως, εξασφαλίζοντας για τους πελάτες του τις […]

Το danae.gr πρόσθεσε στις Online υπηρεσίες που προσφέρει, τη δυνατότητα κράτησης ξενοδοχείων σε συνεργασία με την booking.com, έναν από<...> τους μεγαλύτερους providers ξενοδοχείων παγκοσμίως, εξασφαλίζοντας για τους πελάτες του τις χαμηλότερες τιμές και τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία.

Η διαδικασία αναζήτησης ξενοδοχείων είναι απλή για το χρήστη και υπάρχει η δυνατότητα πολλαπλού φιλτραρίσματος των αποτελεσμάτων, καθώς και ταξινόμησης. Η παρουσίαση του κάθε ξενοδοχείου είναι πλήρης και περιλαμβάνει περιγραφή, φωτογραφικό υλικό, υπηρεσίες και πολλά άλλα. Η αναφορά στην πολιτική του κάθε ξενοδοχείου είναι, επίσης, ξεκάθαρη και εύκολα προσβάσιμη.

Το danae.gr δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να προσθέτει online τουριστικά προϊόντα, όπως ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία, transfers και άλλα, σε καλάθι αγορών πληρώνοντας μια φορά στο τέλος. Το σύστημα είναι έξυπνα φτιαγμένο, ώστε να μπορεί δυναμικά να προτείνει προϊόντα, σχετικά με τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Το danae.gr συνεργάζεται, επίσης, στενά με το GTP, προσφέροντας έτσι προηγμένες υπηρεσίες εύρεσης και επιλογής προορισμών για τα καταλύματα και τα λιμάνια της χώρας, μέσω των οποίων απαλείφεται η ανάγκη να γνωρίζει ο χρήστης τις ακριβείς ελληνικές ονομασίες, πράγμα που αποτελεί συχνή δυσκολία σε πολλά άλλα sites της ελληνικής αγοράς.

Φιλοδοξία του danae.gr είναι να προσθέτει διαρκώς νέα προϊόντα, καλύπτοντας κάθε ανάγκη όσων επισκέπτονται τη χώρα μας και προσφέροντάς τα online με τον πιο ποιοτικό, αξιόπιστο και καινοτόμο τρόπο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024