Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΕιδικές τιμές για την εγχώρια αγορά προσφέρουν τα μέλη του ΣΤΕΚ
Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου

Ειδικές τιμές για την εγχώρια αγορά προσφέρουν τα μέλη του ΣΤΕΚ

Ξεκούραση και ανανέωση προτείνει ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ) στους Κύπριους για τη φετινή χειμερινή περίοδο με διαμονή στις ποιοτικές ξενοδοχειακές μονάδες – μέλη του. Επιπλέον της θερμής κυπριακήςφιλοξενίας […]

Ξεκούραση και ανανέωση προτείνει ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ) στους Κύπριους για τη φετινή χειμερινή περίοδο με διαμονή στις ποιοτικές ξενοδοχειακές μονάδες – μέλη του. Επιπλέον της θερμής κυπριακής<...>φιλοξενίας που προσφέρουν τα μέλη του Συνδέσμου, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν ψηλού επιπέδου υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως spa, μασάζ, τζακούζι, σύγχρονα γυμναστήρια και άριστη κουζίνα.

Τα μέλη του ΣΤΕΚ, που αποτελούνται μόνο από ποιοτικές μονάδες πέντε, τεσσάρων και τριών αστέρων καθώς και τουριστικά χωριά Α’ κατηγορίας, παραχωρούν ειδικές τιμές προς την εγχώρια αγορά για την περίοδο Νοεμβρίου 2007 – Μαρτίου 2008. Πρόσθετα των τιμών διανυκτέρευσης, ορισμένα ξενοδοχεία προσφέρουν στους Κύπριους φιλοξενούμενούς τους για τους σκοπούς της συγκεκριμένης καμπάνιας ειδικές παραχωρήσεις.

Τον αναλυτικό κατάλογο των ξενοδοχειακών μονάδων-μελών του ΣΤΕΚ, που συμμετέχουν στην καμπάνια αυτή μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024