Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΕκρηξη βόμβας σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα
Καταδίκη της ενέργειας από τον ΣΤΕΚ

Εκρηξη βόμβας σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα

Έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου “Pavlo Napa” στην Αγία Νάπα, ιδιοκτησίας του Δημάρχου Αγίας Νάπας κ. Αντώνη Τσόκκου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο εκρηκτικός μηχανισμός τύπου υδροσωλήνα…

Έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου “Pavlo Napa” στην Αγία Νάπα<...>, ιδιοκτησίας του Δημάρχου Αγίας Νάπας κ. Αντώνη Τσόκκου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο εκρηκτικός μηχανισμός τύπου υδροσωλήνα είχε τοποθετηθεί κοντά στις φιάλες υγραερίου του εστιατορίου χωρίς, ευτυχώς, να εκραγούν γεγονός που έθεσε σε μεγάλο κίνδυνο την ζωή των τουριστών οι οποίοι διαμένουν στο ξενοδοχείο.

Ο ΣΤΕΚ (Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου) καταδικάζει έντονα το πρόσφατο περιστατικό έκρηξης αυτοσχέδιας βόμβας σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας ευτυχώς χωρίς ανθρώπινα θύματα.

“Μεσούσης της οικονομικής κρίσης, τέτοιες εγκληματικές ενέργειες που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή αθώων πολιτών και ξένων τουριστών δυναμιτίζουν τις όποιες προσπάθειες καταβάλλονται για να ξεπερασθεί η σημερινή αρνητική συγκυρία για τον τουρισμό με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Δυστυχώς, φαίνεται ότι η αδυναμία των διωκτικών αρχών να εξιχνιάσουν, σε αρκετές περιπτώσεις, παρόμοιες βομβιστικές ενέργειες και η συνεπαγόμενη ατιμωρησία, αλλά και η ελαστικότητα των σχετικών ποινών που πολλές φορές φαίνεται να επικρατούν στη χώρα μας ωθεί τα εγκληματικά στοιχεία σε πλήρη αποθράσυνση.

Αναμένουμε από την Αστυνομία και την Πολιτεία γενικότερα να επιδείξει τη μεγαλύτερη δυνατή εγρήγορση και αποφασιστικότητα για πάταξη του εγκλήματος αλλά και την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων πρόσθετων προληπτικών και αποτρεπτικών μέτρων προς το σκοπό εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας μεταξύ των πολιτών, καθώς και των ξένων τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο το νησί μας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024