Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΈκτακτη χρηματική επιβράβευση ύψους 1 εκατ. ευρώ για τους εργαζόμενους των ξενοδοχείων της Λάμψα ΑΕ
Ξενοδοχεία

Έκτακτη χρηματική επιβράβευση ύψους 1 εκατ. ευρώ για τους εργαζόμενους των ξενοδοχείων της Λάμψα ΑΕ

Χορηγία οριζόντιας πρόσθετης αμοιβής 1.000 ευρώ για όλους τους εργαζόμενους ανεξαιρέτως, 'ως επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλλουν καθημερινά προκειμένου να διασφαλίσουν την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας και ιδιαίτερα κάτω από την πίεση της υψηλής τουριστικής περιόδου'.

Έκτακτη χρηματική επιβράβευση ύψους 1 εκατ. ευρώ συνολικού κόστους για την επιχείρηση θα καταβληθεί σε όλους τους εργαζόμενους των ξενοδοχείων “Μεγάλη Βρεταννία“, “King George” και “Athens Capital” με απόφαση του βασικού μετόχου της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα ΑΕ.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της Λάμψα ανακοίνωσε τη χορηγία οριζόντιας πρόσθετης αμοιβής 1.000 ευρώ για όλους τους εργαζόμενους ανεξαιρέτως ως επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλλουν καθημερινά προκειμένου να διασφαλίσουν την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας και ιδιαίτερα κάτω από την πίεση της υψηλής τουριστικής περιόδου. Την αφορμή για την ενέργεια αυτή έδωσαν το πλήθος των θετικών σχολίων και ευχαριστήριων μηνυμάτων που λαμβάνουν οι διευθυντές των ξενοδοχείων σε καθημερινή βάση από τους επισκέπτες, την ίδια στιγμή που η πληρότητα αγγίζει το 100%.

“Η Λάμψα αναγνωρίζει και επιβραβεύει το ήθος, την απόδοση και τα υψηλά επίπεδα επαγγελματισμού του προσωπικού της, το οποίο αδιαμφισβήτητα αποτελεί το ισχυρότερο σημείο υπεροχής των τριών ξενοδοχείων της εταιρείας στον αθηναϊκό τουριστικό τομέα επί σειρά ετών με ναυαρχίδα το ιστορικό ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία”, σημειώνει η εταιρεία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/05/2024
23/05/2024
22/05/2024
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024