Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕλληνικό ξενοδοχείο μηνύει ζευγάρι Βρετανών τουριστών για δυσφήμιση
Ξενοδοχία

Ελληνικό ξενοδοχείο μηνύει ζευγάρι Βρετανών τουριστών για δυσφήμιση

Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Caldera Palace στην Κρήτη, μηνύει ζευγάρι Βρετανών τουριστών για 170.000 λίρες για ζημία που υπέστη στη φήμη του, επειδή δήλωσαν ψευδώς ότι τα φαγητά και τα ποτά του τους αρρώστησαν.

Το ξενοδοχείο Caldera Palace στην Κρήτη μηνύει ένα ζευγάρι Βρετανών για 170.000 λίρες, καθώς φέρεται να έκανε δήλωση ασθενείας κατά τις διακοπές τους στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, τρία χρόνια μετά το ταξίδι του.

Οι Sean και Caroline Bondarenko δήλωσαν ότι προσπαθούν πλέον να αποσύρουν την απαίτησή τους, ύψους 10.000 λιρών, εναντίον του ξενοδοχείου, κάτι που δήλωσαν ότι έκαναν μόνο αφού είχαν έρθει σε επαφή με μια εταιρεία διαχείρισης τέτοιου τύπου απαιτήσεων.

Επέμειναν ότι ήταν άρρωστοι, αλλά μόνο για μια μέρα και δεν είχαν σκεφτεί να ζητήσουν αποζημίωση έως το 2016, όταν επικοινώνησε μαζί τους η εταιρεία. Ισχυρίστηκαν επίσης ότι η εταιρεία είχε υπερβάλει στις απαιτήσεις τους στο δικαστήριο.

Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Caldera Palace στην Κρήτη, τους μηνύει με τη σειρά του για 170.000 λίρες για ζημία που υπέστη στη φήμη του, επειδή δήλωσαν ότι τα φαγητά και τα ποτά του θέρετρου τους αρρώστησαν.

Στη δικογραφία, το ελληνικό ξενοδοχείο ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι απολάμβανε τις διακοπές του και κατανάλωνε “μεγάλες ποσότητες” αλκοόλ τη στιγμή που υποτίθεται ότι ήταν άρρωστοι, χρησιμοποιώντας εικαζόμενες αποδείξεις από posts τους στο Facebook που έγιναν εκείνη τη δεδομένη στιγμή.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου, Atlantica Hotel Management, υποστηρίζει ότι το ζευγάρι από το Darlington που είχε κάνει κράτηση για τις διακοπές του μέσω της Thomson δεν ανέφερε καμία ασθένεια κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, διάρκειας μιας εβδομάδας, τον Οκτώβριο του 2013.

Το Υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου έχει αρχίσει να προειδοποιεί τους όσους Βρετανούς που ταξιδεύουν στην Ισπανία για την αύξηση του αριθμού των εταιρειών διεκδίκησης αποζημιώσεων που απευθύνονται σε Βρετανούς σε δημοφιλή θέρετρα και το γεγονός ότι τους ενθαρρύνουν να κάνουν ψευδείς αιτήσεις αποζημίωσης. Η προειδοποίηση έχει επεκταθεί και σε όσους ταξιδεύουν στην Πορτογαλία.

Οι ψευδείς απαιτήσεις αποζημίωσης λόγω ασθενείας, κυρίως από Βρετανούς τουρίστες, κοστίζουν στους Ισπανούς ξενοδόχους περίπου 60 εκατ. ευρώ ετησίως και οι τουριστικοί πράκτορες του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένου του Thomas Cook, ασκούν πιέσεις στη βρετανική κυβέρνηση για να σταματήσουν τις εταιρείες διεκδίκησης αποζημιώσεων που στοχεύουν τον ταξιδιωτικό κλάδο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024