Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕμπρησμός ήταν η φωτιά στο ξενοδοχείο MKM της Μόσχας, με απολογισμό έξι νεκρούς
Ξενοδοχεία

Εμπρησμός ήταν η φωτιά στο ξενοδοχείο MKM της Μόσχας, με απολογισμό έξι νεκρούς

(Russian Emergency Situations Ministry).

Σύμφωνα με το TASS, η εκτίμηση των αρχών, με βάση τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, είναι πως η πυρκαγιά οφειλόταν σε εμπρησμό.

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, συμπεριλαμβανομένων δύο παιδιών, εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε σε πολυώροφο κτίριο στο κέντρο της Μόσχας, ανακοίνωσε το Υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων της Ρωσίας.

Άλλοι εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας της φωτιάς, ενώ περίπου 200 πολίτες απομακρύνθηκαν από το κτίριο, όπου λειτουργεί και το ξενοδοχείο, διευκρίνισε το υπουργείο μέσω της πλατφόρμας Telegram.

Όπως αναμετέδωσε το ΑΠΕ/ΜΠΕ, η επιτροπή έρευνας της Ρωσίας από την πλευρά της έκανε γνωστό, επίσης μέσω Telegram, πως έχει αρχίσει να διενεργεί έρευνα για τα αίτια της φωτιάς, η οποία εκδηλώθηκε στον πέμπτο όροφο του κτιρίου.

Στο οικοδόμημα, το οποίο ανεγέρθηκε πριν από 41 χρόνια στη συνοικία Tagansky της ρωσικής πρωτεύουσας, λειτουργεί το ξενοδοχείο MKM, ενώ στους υψηλότερους ορόφους βρίσκονται ιδιωτικά διαμερίσματα που παλιότερα ανήκαν σε άλλο ξενοδοχείο, όπως ανέφεραν άλλα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS μετέδωσε, επικαλούμενο αξιωματούχο των υπηρεσιών άμεσης βοήθειας, τον οποίο δεν κατονόμασε, ότι η εκτίμηση των αρχών με βάση τα πρώτα στοιχεία της έρευνας είναι πως η πυρκαγιά οφειλόταν σε εμπρησμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024