Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΈνα ακόμα ξενοδοχείο για τον όμιλο Diana
Diana Group Hotels

Ένα ακόμα ξενοδοχείο για τον όμιλο Diana

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Στην αλυσίδα Diana Group Hotels που δραστηριοποιείται στη Ζάκυνθο ανήκει μία ακόμα ξενοδοχειακή μονάδα από τη φετινή τουριστική σεζόν, το ξενοδοχείο Meandros, 41 δωματίων ανεβάζοντας έτσι τη συνολική δυναμικότητα του ομίλου…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Στην αλυσίδα Diana Group Hotels που δραστηριοποιείται στη Ζάκυνθο ανήκει μία ακόμα ξενοδοχειακή μονάδα από τη φετινή τουριστική σεζόν, το ξενοδοχείο<...> Meandros, 41 δωματίων ανεβάζοντας έτσι τη συνολική δυναμικότητα του ομίλου σε 800 κλίνες.

Το 4 αστέρων ξενοδοχείο Meandros βρίσκεται στο Καλαμάκι της Ζακύνθου, 150 μέτρα από την παραλία, ενώ από την πόλη της Ζακύνθου απέχει 4 χιλιόμετρα και από το αεροδρόμιο μόλις 2 χιλ.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της αλυσίδας ξενοδοχείων Diana Hotels κ. Παναγιώτη Μάργαρη, στόχος της επένδυσης αυτής είναι η ένταξη του νέου ξενοδοχείου στις ανερχόμενες αγορές, έτσι ώστε να επιτευχθεί η ποιοτική αναβάθμιση του τουρισμού της Ζακύνθου και να αντιμετωπιστεί η εποχικότητα που παρατηρείται στο νησί.

Ειδικότερα, ο κ. Μάργαρης τόνισε στο Travel Daily News ότι “Παρόλο που υπάρχουν κάποια φαινόμενα που παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια όπως, η οικονομική στενότητα των τουριστών, η μείωση των διανυκτερεύσεων, η μείωση των τιμών των συμβολαίων με τους Tour Operators, και η έλλειψη υποδομής σε τοπικό επίπεδο, τα αποτελέσματα μέχρι τώρα ήταν μέσα στις προσδοκίες μας”.

Συνεχίζοντας ο κ. Μάργαρης, είπε “Πιο συγκεκριμένα για το 2007, παρατηρήθηκε ότι η ζήτηση από πλευράς Ελλήνων άρχισε πολύ πιο νωρίς σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια και θα συνεχιστεί και το Σεπτέμβριο. Στις αγορές της Ιταλίας, και σε εκείνες του τέως Ανατολικού Μπλοκ, παρουσιάστηκε αρκετά μεγάλη αύξηση, ενώ η βασική αγορά της Μεγάλης Βρετανίας δείχνει σταθερότητα.”

“Τα αποτελέσματα αυτά που αφορούν στον Όμιλο Diana Hotels επιτεύχθηκαν μετά από πολλές προσπάθειες και με την υλοποίηση στοχευμένου marketing που λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, δίνοντας μετρήσιμα αποτελέσματα. Ως αποτέλεσμα αυτά τα στοιχεία μπορεί να διαφέρουν από τη συνολική εικόνα της Ζακύνθου. Στόχος μας για τα επόμενα 2 χρόνια είναι να εξετάσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας με νέες αγορές συγκεκριμένων ενδιαφερόντων, οι οποίες θα δώσουν ευελιξία στις πωλήσεις μας, θα αυξήσουν τη διαπραγματευτική μας δύναμη, δίνοντας άλλη πνοή και `εικόνα` στον όμιλο μας και κατ` επέκταση ελπίζουμε και σε όλη τη Ζάκυνθο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024