Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΈνα ξεχωριστό γεγονός μόδας σε τρία αθηναϊκά ξενοδοχεία
Ξενοδοχεία

Ένα ξεχωριστό γεγονός μόδας σε τρία αθηναϊκά ξενοδοχεία

Στο ξενοδοχείο Grecotel Pallas Athena, στην Πλατεία Κοτζιά, ξεκινά στις 9 Απριλίου ένα ιδιαίτερο γεγονός μόδας για το 2014, που διοργανώνει το περιοδικό 'OZON'.

Στο ξενοδοχείο Grecotel Pallas Athena, στην Πλατεία Κοτζιά, ξεκινά στις 9 Απριλίου ένα ιδιαίτερο γεγονός μόδας για το 2014, που διοργανώνει το περιοδικό “OZON”. Γνωστοί και νέοι σχεδιαστές μαζί με κορυφαία ονόματα labels της αγοράς θα συμμετέχουν στην ημέρα Fashion Room Service.

Από τις 16.30 έως τις 24.00, τα 13 ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια από τους συμμετέχοντες θα περιμένουν τους καλεσμένους να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν τις δημιουργίες των σχεδιαστών, σε μια δημιουργική συνάντηση του κοινού μόδας και τέχνης της πόλης.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν συλλογές και προϊόντα των: Vsociety, Puma, Freddy, New Cult, Pepper Vally, Nespresso, Ancient Greek Jewelry, Pkosmima, len.go, Maggoosh, Nefelia Architectural Fashion, Most Chic και Deep Shallow Exposition.

To Fashion Room Service θα διεξαχθεί ταυτόχρονα και άλλα δύο ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, στο FRESH Hotel και το City Circus, όπου θα παρουσιαστούν τρεις πρωτοεμφανιζόμενοι δημιουργοί. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και το Fashion Workshop by Vicky Kaya.

Στο Fresh Hotel οι επισκέπτες θα δουν συλλογές και προϊόντα των: Max Factor, Reebok Classic, Attrattivo, WeSC, Philips, Pepper Vally, CandyBag, We are still Bold & Beautiful, Ioanna Kourbela, Elisavet Kapogianni Design Studio, Nudie Jeans, Artemis Creations, 3rd Floor, Bunny Tales Accessories, Le Club, de.bour, TheKNL’s, PROPS, ReDO, Sea you soon, DIDO, Most Chic sandals, Ozon Boutique, Pericles Kondylatos, Chris Pantelidis, Erica Leftheri, Aumorfia και Nadia Rapti.

Στο City Circus παρουσιάζονται οι δουλειές τριών πρωτοεμφανιζόμενων σχεδιαστών που επιλέχθηκαν από τη δημιουργική ομάδα του περιοδικού “OZON” με την υποστήριξη της ABSOLUT.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024