Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕνισχύεται με 4 νέες συνεργασίες η CHC Group – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting
Ξενοδοχία

Ενισχύεται με 4 νέες συνεργασίες η CHC Group – Chnaris Hotel Management, Development & Consulting

‘Εξακολουθούμε να αξιοποιούμε όλα τα στρατηγικά πλεονεκτήματα της CHC Group και με τη μεγάλη και ισχυρή ομάδα μας, να προσφέρουμε στους ξενοδόχους τις λύσεις που αναζητούν, με υπευθυνότητα και συνέπεια’, λέει ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής της CHC Group κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης.

Συνεχίζοντας την υλοποίηση του αναπτυξιακού της πλάνου, η CHC Group ενισχύεται με τέσσερις ακόμη νέες, δυναμικές και πολλά υποσχόμενες συνεργασίες για το 2023, με ξενοδοχειακές μονάδες σε Άγιο Νικόλαο, Ρέθυμνο, Χερσόνησο και Ηράκλειο.

Ειδικότερα, πρόκειται για τα ξενοδοχεία:

  • Kitro Beach Hotel 3* στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, ένα Boutique Adults Only Hotel, όπου η CHC Group ανέλαβε την πλήρη διαχείριση της μονάδας από το 2023. Πρόκειται για ένα αστικό, αλλά ταυτόχρονα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, ιδανικό για ζευγάρια, με θέα στη θάλασσα και τον κόλπο του Μιραμπέλλου. Στα μελλοντικά σχέδια του ιδιοκτήτη είναι η πλήρης ανακαίνιση και επέκταση της μονάδας το χειμώνα 2023-2024 και από το 2024 να λειτουργεί αναβαθμισμένο σε 4* και με ιδιαίτερο concept.
  • Krini Beach Hotel 4* στο Σφακάκι Ρεθύμνου, όπου η CHC Group ανέλαβε την αποκλειστική σύναψη συμβολαίων και τη διαχείριση των πωλήσεων για τα επόμενα 5 έτη, όπως επίσης και την πλήρη ανακαίνιση και επέκταση του ξενοδοχείου το 2024. Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο, με θέα στο Κρητικό πέλαγος, χτισμένο ανάμεσα σε ποικιλόχρωμες, αυτοφυείς πικροδάφνες, από όπου πήρε και το όνομά της η ευρύτερη περιοχή.
  • Artemis Hotel & Apartments 4* στη Χερσόνησο, όπου η CHC Group ανέλαβε την αποκλειστική σύναψη συμβολαίων και τη διαχείριση των πωλήσεων για τα επόμενα 5 έτη. Πρόκειται για ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα δίπλα στην παραλία και το λιμάνι της Χερσονήσου, τα καταστήματα και τα εστιατόρια της περιοχής.
  • Sun Boutique Hotel 3* στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, ένα Boutique Adults Only Hotel, όπου η CHC Group ανέλαβε την αποκλειστική σύναψη συμβολαίων και τη διαχείριση των πωλήσεων για τα επόμενα 5 έτη. Πρόκειται για ένα οικογενειακό ξενοδοχείο, μόνο για ενήλικες, που εστιάζει στη θετική ενέργεια και στις έντονες εμπειρίες των διακοπών.

Ζαχαρίας Χνάρης

Σε δήλωσή του ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής της CHC Group κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, ανέφερε: “Συνεχίζουμε δυναμικά, χτίζοντας συνεργασίες με στόχο το αμοιβαίο όφελος, την ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής και της επιχειρηματικότητας. Εξακολουθούμε να αξιοποιούμε όλα τα στρατηγικά πλεονεκτήματα της CHC Group και με τη μεγάλη και ισχυρή ομάδα μας, να προσφέρουμε στους ξενοδόχους τις λύσεις που αναζητούν, με υπευθυνότητα και συνέπεια. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και με προσεκτικό τρόπο υλοποιούμε ένα στρατηγικό σχεδιασμό που έχει ως νικητές το ελληνικό επιχειρείν και το τουριστικό προϊόν του τόπου μας. Έτσι μάθαμε να πορευόμαστε, έτσι και συνεχίζουμε, με το πλάνο μας να περιλαμβάνει συνεργασίες σε Σαντορίνη και Κάρπαθο, που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023